Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 20, 2011 22:59 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

A cóż to znowu? Teraz jej urosło?? To tak raczej jak jakaś gulka wygląda.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lut 20, 2011 23:04 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

kalair pisze:A cóż to znowu? Teraz jej urosło?? To tak raczej jak jakaś gulka wygląda.

To faktycznie jest taka gulka dość miękka w dotyku :roll: , pojawiła się jakiś czas temu ( raczej kilka miesięcy ) ale dotychczas nie udało mi się tego uwiecznić na zdjęciach :roll: .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lut 20, 2011 23:06 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Kilka miesięcy! 8O Qrczę, co to może być..Jakiś kaszak? Na nosku?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 21, 2011 7:54 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Pokaż chociaż wetce zdjęcie a jeśli trzeba będzie ją zawieźć do wetki to niech Ci da trochę sedalinu. To jest taki specyfik w żelu, którym się smaruje przy dziąsłach i potem kot jest z lekka naćpany. :wink:

Ale oczywiście jeśli faktycznie do wetki będzie musiała jechać.
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon lut 21, 2011 8:05 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Ze zdjęcia to raczej niewiele da się powiedzieć...

Przy jakiejś najbliższej okazji powinna to oglądnąć wetka. Ja wiem, że to nie takie proste... :roll:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon lut 28, 2011 11:50 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Bubor jak ta gulka Kropci? :roll:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon lut 28, 2011 19:38 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

kurcze, jakby wetka mogla do Kropci przyjechac... troszke mniej moze by sie kicia stresowala... mysle, ze i tak bedzie ja musiala obejrzec... 8O

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 01, 2011 9:50 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Buborku, co z tą gulką? Fakt, lepiej w tej sytuacji, jakby wetka przyjechała. :roll: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie mar 06, 2011 19:00 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Witajcie wieczorową porą .
Osobiście nie chciałbym zapraszać Wetki do naszego domu , nie dość że panny czując kogoś obcego i tak pochowałyby się po kątach skąd zdecydowanie trudniej byłoby je wydobyć i pochwycić to jeszcze dom przynajmniej na jakiś czas przestałby być dla nich ostoją spokoju i bezpieczeństwa - tak myślę :roll: .
Dotychczas nie udało mi się dotrzeć do Wetki ani z pannami ani też z zdjęciem nakrapianego noska ale mam nadzieję że uda mi się coś z tym zrobić pod koniec nadchodzącego tygodnia .
Tymczasem u nas ..." wiosna wiosna wiosna , ach to ty ? "...... :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bubor

Post » Pon mar 07, 2011 8:44 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Bubnorku,ale właśnie w domu one będą się czuły bezpieczniej. No czasem trzeba, to co zrobisz.
A zdjęcia przecudne, wiosenne! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 07, 2011 9:47 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Paweł, nie czekaj z pokazaniem Kropci wetce.
Ja naprawdę rozumiem, że Nakrapiana nie lubi takich wycieczek, ale tych 'wetowych' spraw robi się jak widać coraz więcej :( ...
Zabierz je obie za jednym zamachem i każ zrobić wszystko, co tylko się da ;) - może potem znów będzie spokój na dłużej.
:ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto mar 08, 2011 8:29 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Z tą wiosną to tak różnie na razie... ale jak słońce grzeje to w ciągu dnia jest przyjemnie :)
A koty szukają słońca - czas wygrzewania nadchodzi :) :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto mar 08, 2011 11:36 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Obrazek
U mnie taka kropkę tak nie wiadomo skąd miała tymczaska Pysia(notabene nakrapiana panna)- też uroslo na nosku, później tak trochę wyschło(było twarde i chropowate) i odpadło.
Była ranka i smarowałam ja takim brązowym płynem - nie jodyną (ale nie pamiętam nazwy, bo pamięć mam absolutną - absolutnie nic nie pamiętam :ryk: )
Ale narośl na nosie Pysi widziała wetka, to było coś grzybowego.
Buborku musisz być twardy - to dla dobra Kropci.
Żebyś ty wiedział jak ja walczę z Bigiem żeby go zabrać do weta.
Ostatnio bym mu głowę odciela kontenerkiem bo tak desperacko sie wyrywał.
Cztery razy go ladowalam, a serce mu tak waliło że bałam sie że zejdzie. Oczywiście podrapał mnie - ale...... to dla jego dobra i mu nie odpuściłam.
Był u weta i jak trzeba będzie to go znowu spacyfikuję.
tak że Paweł - męska decyzja, a jak nie to ja przyjadę :evil: i spacyfikuję Kropcię :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto mar 08, 2011 12:29 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

http://kwiatdlaciebie.pl/k,b2xhfDQ=

Przyjmnij zyczenia babo kochana od drugiej baby z samego rana .Niech dzien caly bedzie radosny badz zdrowa babo aby do wiosny szczescia zycze tobie sobie i kobietom na calym globie by marzenia sie spelnialy a nas chlopywyreczaly .My dzis drinki i kaweczki NASZE SWIETO DZIS BABECZKI
:piwa: wszystkim babom babeczkom, kobietom, kobietkom, tym kocim tez :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 08, 2011 22:37 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Kwiatka i życzeń przyjąć nie mogę choć bardzo pięknie za nie dziękuję
gdyż ani babą nigdy nie byłem ni też kobietą wręcz się nie czuję
choć dziś faktycznie ósmy dzień marca , choć to poniekąd kobiece forum
ci co mnie znają mogą potwierdzić , bubor to facet - słowo honoru 8)

bubor

[poprzednia][następna]