Piekne słonko dzisiaj

o 11 ide na spacer z kolezanka...bo niesamowite -mam wolna sobote
Dzisiaj jest dzien Gucia
Rano polowalam na Gucia -nie wiem ,skad on wiedzial ,ze transporter przygotowany dla niego
Bylismy u Pani Alinki zadbac o jego futerko -przyciac miejsce strategiczne ,ktore bardzo obroslo, pazurki podciac,cwyczesac podszerstek-bo Gucio jest wygodny i sam sie słabo myje -liczac na dobra wole......Smakusi ,ze go wymyje za niego

....jak na pitbulla przystalo -bronil pazurkow jak niepodleglosci ....napsyczal na p.Alinke-ale prob kasania nie bylo. W drodze do jojczył cala droge swoje auuu auuuuu
Gucio jest przeslicznie wyczesany -sporo podszerstka zgubil.
Koty balkonuja od 8 rano ,bo slonko mnie obudzilo dzis wczensie

Rys na razie nie gubi podszerstka.....balkonuja ile sie da...Smakusia dalej ofutrzona jak na straszna zime- za tydzien -Rys bedzie wyczesywany z podszerstka -jesli mu podszerstek zacnzie wychodzic.
Koty maja kare -wetka zalecila z powodu wrazliwych jelit Gucia miesko gotowane.....to nie jest to ,co moje koty lubia najbardziej -rudemu niby obojetne ....ale bede dzis miala bardzo obrazone koty

Gucio mi wybaczyl-wlasnie przed chwila rolowal sie na podlodze i moglam go wyglaskac ,zupelnie jak rano na parapecie....rety jak on przepieknie mruczy

i to jedwabiste futerko -cud,miod,orzeszki

Jak to fajnie ,ze moje koty nie sa pamietliwe

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.