Trzymajcie, kociska i ludziska, bardzo Was prosimy z Gryzią. Gryzia jest w stanie ogólnym rewelacyjnym, przez bite dwa miechy dobrze karmiona, wsuwała codziennie po tabletce immunodolu, ogólnie jest zdrowa. Odpasiona, wychuchana. Mimo to akurat jej sterylka napawa mnie dreszczykiem... A to cały tydzień jeszcze.
Trzymam kciuki Będzie dobrze Jest w kochających rękach i tyle przeszła ,a nie poddała się ps.Chętnie bym zdjęcie zobaczyła pięknej Księżniczki To śpiącej jest cudowne
Sama sie wkurzyła Aż oczy przymrużyła ze złości, a ma takie piękne oczy; wielkie, okrągłe, zielone. Ale i tak jest słodka. Teraz śpi mi na karku i mruczy.
Cześć Fasolko! bardzo się cieszę ze wpadłaś. Właśnie się wyspałam i wstałam. Zaraz coś zjem znowu pójdę spać.Później napisze więcej, Duzi mają jechac na zakupy, to będzie spokój. Pa. Gryzia.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.