Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Post » Sob mar 05, 2011 15:44 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

annafreesprit pisze:(...)
6.może...Bond? :wink:

A może "07 zgłoś się" 8O House'a to bym osobiście nie chciała, bo sporą część odcinków znam już chyba na pamięć. O ... mam też serial o chirurgach plastycznych... Ale nie sądzę, żeby to był ten ... tego to Filowy Pańcio by nie chciał :|
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob mar 05, 2011 16:04 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Są jeszcze Scrubsi.
Big Bang Theory.
Californication.
I wiele, wiele innych, wymieniłam tylko te 3, które ja bardzo lubię :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob mar 05, 2011 17:08 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Szalony Kot pisze:Są jeszcze Scrubsi.
Big Bang Theory.
Californication.
I wiele, wiele innych, wymieniłam tylko te 3, które ja bardzo lubię :>

No, ale my właśnie próbujemy wstrzelić się (hipotetycznie) w serialowe typy Filowego Pańcia :mrgreen:
-Nic nie wiedząc o preferencjach Solenizanta (wiemy tylko, że oglądał igrzyska olimpijskie, ogląda skoki i mecze piłkarskie :wink: ), ale wiedząc, że skoro jest TeŻetem Meg,to można śmiało wykreślić "M jak miłośc" i tym podobne kretynizmy... :mrgreen:
Tyle pewne :wink:

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Sob mar 05, 2011 19:18 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

annafreesprit pisze:(...)
No, ale my właśnie próbujemy wstrzelić się (hipotetycznie) w serialowe typy Filowego Pańcia :mrgreen:
-Nic nie wiedząc o preferencjach Solenizanta (wiemy tylko, że oglądał igrzyska olimpijskie, ogląda skoki i mecze piłkarskie :wink: ), ale wiedząc, że skoro jest TeŻetem Meg,to można śmiało wykreślić "M jak miłośc" i tym podobne kretynizmy... :mrgreen:
Tyle pewne :wink:

Właśnie, właśnie :P To ja się zapytałam swojego M co by chciał, bo też takie dziwactwa ogląda :roll: To on stawia na Pacyfik (cokolwiek to jest za serial, ale podobno taki męski :roll: ), a ja jeszcze dodatkowo na Włatców Móch :mrgreen: Myślałam sobie, że jakaś wskazówka będzie w dzienniku Fila ... na przykład to, że pracownik rył. No ale to uczeń był - więc rycie jest niejako zrozumiałe.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Sob mar 05, 2011 21:23 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Ojej. :mrgreen:
Po kolei. Teżet używa dwóch imion zamiennie, ale imieniny obchodzi na to oficjalne, więc 7 marca wszystko się wyjaśni.
Za Filem stoi dokładnie 80 litrów i z pewnością nikt tego nie dostanie - wszystko jest za młode do wypicia.
Nikt nie trafił w kwestii serialu.
Dla ułatwienia może zdradzę, co Teżet dostawał na różne poprzednie okazje. Tak więc ma już Monthy Phytona, Hotel Zacisze, Czarną Żmiję i częściowo MASHa.
Na całość Przyjaciół na razie mnie nie stać.
A, nadmienię jeszcze, że pomocny młodzian kazał sobie tytuł powtarzać trzy razy. Z całą pewnością nigdy w życiu o nim nie słyszał...
W ogóle nie wiem, po co mu te płyty, Gabunia i Felek byli na inspekcji i mówią, że pańcio narąbał tyle...
Obrazek

Mowa o tej kupce z przodu, te sągi z tyłu są zeszłoroczne!

Ale Szyszeczka uprzejmie donosi, że zostało jeszcze tyle. Znaczy - od cholery, a może trochę więcej.
Obrazek

To niby kiedy on będzie cokolwiek oglądał?
Ostatnio edytowano Wto mar 06, 2012 21:40 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie mar 06, 2011 2:43 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Boszzzzzzzzzzzzz ale Ci Szyszka urosła!
I zgrubła :mrgreen:

A 07 marca są imieniny Pawła, Tomasza i Polikarpa i jak oficjalnie, to na pewno Polikarp :)
Ja też bym podówczas używała alternatywnego imienia!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie mar 06, 2011 12:25 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

A my się też dużo zastanawialiśmy, zwłaszcza po dodatkowych wskazówkach, ale już nic nie napiszę, żeby się solenizant nie domyślił, jakby przez przypadek zajrzał.

No może tylko powiem tyle, że jeśli się dobrze domyślamy - klucz jest w zdjęciach, ale tych poprzednich, nie tych z drewienkiem 8)
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Nie mar 06, 2011 16:12 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Napisz, napisz - solenizant pojechał na mecz, drugi mu się nagrywa, a od jutra ma mieć roboty po kokardy, więc szansa, że tu luknie jest w zasadzie zerowa... A ja nie mogę wpaść na żaden trop w związku ze zdjęciami?...
Carmen - Polikarp nas zachwycił! Od dziś mówię "moja rybko, karpiku ty mój" :D

Megana

Post » Nie mar 06, 2011 16:27 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

O... to może ten mecz, co mój M ogląda teraz w komputerze - bo my w pracy jesteśmy :roll:

Trochę się, nieprecyzyjnie wyraziłam - dokładnie to tkwi w opisie do zdjęcia, że Filo pilnuje świętych balonów Pańci. Ze szczególnym podkreśleniem balonów. Tytuł serialu sam w sobie jest powtórzeniem.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Nie mar 06, 2011 17:40 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Też uwielbia, więc bliskie klimaty, ale nie ten :)

Megana

Post » Nie mar 06, 2011 20:49 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

HALO, CIOCIE! WAŻNY LINK, WAŻNA AKCJA!

http://www.koalicja.org.pl/

Pozbierałyście podpisy? Strasznie dużo jeszcze brakuje... :?
Drukarka mi nawala, ale jutro w pracy zmuszę kumpla do działania.

Megana

Post » Nie mar 06, 2011 21:24 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Z CYKLU
Bystrzak Protazy, mistrz ciętej riposty.

O, drapak...? Stoi tu od dwóch tygodni...? Serio...?
Obrazek

W doopę mnie pocałujcie! W nosie mam drapak! Może pooglądam z pańcią skoki...
Obrazek

Nie, jednak jestem obrażony i nie będę patrzył!
Obrazek

Mówiłem już, gdzie was mam...? Razem z tymi skokami, drapakami i wszystkim...? No!
Obrazek

Taaa, skoki, przystojne ciacha zostają mistrzami, księciunio, bażant-smażant a obiadu znowu nie ma! Pańcia skandalicznie się opuszcza w obowiązkach przez to kibicowanie!
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto mar 06, 2012 21:47 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Post » Nie mar 06, 2011 21:31 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

A może na tym pierwszym zdjęciu to: O drapak, w tym się jeszcze nic nie zalęgło? ;-)
ObrazekObrazekObrazek

ewk@

Od: Pon sty 17, 2011 11:05

[poprzednia][następna]