Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:
ja nie mialam okazji sie pzrekonać , jak u Goski rujka wyglądala, widocznie jakas slaba była,ze nawet tego nie zauwazyłam. Byla sterylizowana w wieku cos ok 10 miesiąca,razem z Bazylem
,aż dziw ,ze nam sie kociaki nie rozmnożyły
trawa11 pisze:agnieszka1565 pisze:hej trawko i ogonki, włąsnie sprzątam bo czarna zołza wyrzygała robala
- Smacznego
o ,zazdraszczam widoczku![]()
w sam raz do moich placków
bozena640 pisze:
Gabrynia jeszcze karmiła dziewczynki i nikt się nie spodziewał, że panna po porodzie dostanie tak szybko rujkę. po 2 dniach nie wytrzymałam i panna została skutecznie uciszona (czytaj pojechała na ciachnięcie). Duffy miała sterylkę jak miała rok, a rujki nie miała
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:ja dentyste zalicze we wtorek,bo w poniedzialek jade do Kozienic z mloda..
a ja nie pójdę wcale![]()
muszę szukać dobrego chirurga dla TZ-ta.
a co Ci TZ zawinil![]()
![]()
moś pisze:uu, przepuklina, ja wiem jak to za panami jest. Jj ma kamienie w woreczku i za chiny na operacje isc nie chceTrzymam kciuki za tz-ta
kociczka39 pisze:trawa11 pisze:
ja nie mialam okazji sie pzrekonać , jak u Goski rujka wyglądala, widocznie jakas slaba była,ze nawet tego nie zauwazyłam. Byla sterylizowana w wieku cos ok 10 miesiąca,razem z Bazylem
,aż dziw ,ze nam sie kociaki nie rozmnożyły
Moja MIska tylko pokładała się n apodłodze ,doopa przy ziemi,kita sztywno i bru-bru robiła tylko,a jak była cisza i zaczeliśmy gadać to ona z tym swoim bru-bru cały czas
kociczka39 pisze:MOJE UKOCHANE SŁONECZKO NAJSŁODSZE![]()
![]()
JAK TY SOBIE CUDOWNIE LEŻYSZ I PATRZYSZ
FILMIKA KCEM !![]()
trawa11 pisze:moś pisze:uu, przepuklina, ja wiem jak to za panami jest. Jj ma kamienie w woreczku i za chiny na operacje isc nie chceTrzymam kciuki za tz-ta
no wcale sie Twemu nie dziwię.Kamienie można długo hodować
bozena640 pisze:trawa11 pisze:moś pisze:uu, przepuklina, ja wiem jak to za panami jest. Jj ma kamienie w woreczku i za chiny na operacje isc nie chceTrzymam kciuki za tz-ta
no wcale sie Twemu nie dziwię.Kamienie można długo hodować
Oj, można. Miałam najpierw piasek (nerki) później dorobiłam się kamieni i nawet jednego już urodziłam i wcale się nie dziwie jak ktoś boi się iść do lekarza
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko i 151 gości