coś ostatnio grypsko szaleje, u mnie w rodzinnym domu też szpital, dlatego się szybciej ewakuowałam z powrotem do Wrocka, bo i mnie coś zaczęło łamać.Kciuki za Pysię
Kurujcie się dziewczyny
Moderator: Estraven
coś ostatnio grypsko szaleje, u mnie w rodzinnym domu też szpital, dlatego się szybciej ewakuowałam z powrotem do Wrocka, bo i mnie coś zaczęło łamać.

czarna87 pisze:witam wszystkich, troche mnie tu nie było, niestety mam zapalenie tchawicy i nic nie przechodzi... Powiem Tylko ze z Pysią wszystko OK, po ostatniej dawce leków przeszło jej całkowicie, zaczeła trzywać mocz, nie popuszcza już przez sen, nie siusia krwią od ok3 tygodni, jak tylko lepiej się poczuje usiąde do kompa i opiszę wszystko pokoleji co z Pysią od mojego ostatniego wpisu
pozdrowionka dla wszystkich :*
Kobito nawet nie wiesz jak mi dziś było takich dobrych wieści potrzeba 
czarna87 pisze:Powiem Tylko ze z Pysią wszystko OK, po ostatniej dawce leków przeszło jej całkowicie, zaczeła trzywać mocz, nie popuszcza już przez sen, nie siusia krwią od ok3 tygodni, jak tylko lepiej się poczuje usiąde do kompa i opiszę wszystko pokoleji co z Pysią od mojego ostatniego wpisu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, Google [Bot] i 66 gości