PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2011 20:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

pomponmama pisze:A nie.... ich nie trzeba. To Shira robi takie numery, jak chce buzi od Rudisia :lol: Tyle, że ona sobie nos smaruje :twisted:

...ciekawe czym siebie smaruje jak chce buzi od boskiego TZa :twisted: :mrgreen: 8)

wrocilam w jednym kawalku z przepieknego slaska. wiosna idzie bo w Katosach na dworcu zatrzesienie lumpow, cwaniakow, niebieskich ptakow i zebrakow. jeden kolo podszedl do mnie ze na busa niby zbiera ale w garsci mial bilonu ze mnie by na dwa dojazdy na szkolenie wystarczylo a znizek nie mam :twisted: w kazdym razie moja grozna mina pt Furia-W-Spodnicy-Zaraz-Zaczne-Gryzc plus lekko podniesiony ton glosu i stanowcze tupanie obcasami dzialaja ;) Sie odczepil.

Felek mi znow naszczal na lozko. Bija sie o mnie z Gluskiem, jak Glus spi ze mna Felek nie wchodzi do lozka, jak Felek siedzi mi na kolanach Glusiek ucieka. ZWARIOWAC IDZIE.
Pipi zaczela laskawie jesc, ale jej tansza karma nie podchodzi. Cholera znow troche schudla, martwie sie o nia. Puszki tez nie chce, nic nie chce tylko sanabele wcina. Ewentualnie bialy ser ktory sie skonczyl. Masakra, do momentu dopoki zwrotu z US nie dostane musi jakos przebiedowac. Za to wypila mi pol herbaty i nawrzucala klakow do kawy TZowi :twisted: jak sie domyslacie byl w siodmym niebie :)

dobrego dnia wszystkim padam na twarz.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob mar 05, 2011 20:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

solangelica pisze:
pomponmama pisze:A nie.... ich nie trzeba. To Shira robi takie numery, jak chce buzi od Rudisia :lol: Tyle, że ona sobie nos smaruje :twisted:

...ciekawe czym siebie smaruje jak chce buzi od boskiego TZa :twisted: :mrgreen: 8)

wrocilam w jednym kawalku z przepieknego slaska. wiosna idzie bo w Katosach na dworcu zatrzesienie lumpow, cwaniakow, niebieskich ptakow i zebrakow. jeden kolo podszedl do mnie ze na busa niby zbiera ale w garsci mial bilonu ze mnie by na dwa dojazdy na szkolenie wystarczylo a znizek nie mam :twisted: w kazdym razie moja grozna mina pt Furia-W-Spodnicy-Zaraz-Zaczne-Gryzc plus lekko podniesiony ton glosu i stanowcze tupanie obcasami dzialaja ;) Sie odczepil.

Felek mi znow naszczal na lozko. Bija sie o mnie z Gluskiem, jak Glus spi ze mna Felek nie wchodzi do lozka, jak Felek siedzi mi na kolanach Glusiek ucieka. ZWARIOWAC IDZIE.
Pipi zaczela laskawie jesc, ale jej tansza karma nie podchodzi. Cholera znow troche schudla, martwie sie o nia. Puszki tez nie chce, nic nie chce tylko sanabele wcina. Ewentualnie bialy ser ktory sie skonczyl. Masakra, do momentu dopoki zwrotu z US nie dostane musi jakos przebiedowac. Za to wypila mi pol herbaty i nawrzucala klakow do kawy TZowi :twisted: jak sie domyslacie byl w siodmym niebie :)

dobrego dnia wszystkim padam na twarz.

Solusia do juterka
Ostatecznie może być kawa z kłakami .... :ok:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob mar 05, 2011 20:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Sol, ja też dziś pognałam natręta, tylko nieco innej kategorii.

Przyczepił się do mnie jakiś łepek, który próbował mi wciskać "święte" obrazki. Mówię mu, że dziękuję, ale jestem niewierząca, więc niech komuś innemu je rozdaje. A gość mi mówi, że to nie ma znaczenia, bo te obrazki..."przynoszą szczęście" (jak jakiś amulet czy coś...). No to ja walnęłam mu tekstem, że najwyraźniej nie ma szacunku do własnej religii, skoro tak do tego podchodzi. A on mi leci, że właściwie to on nie za darmo je rozdaje, bo zbiera co łaska na "wycieczkę do papieża".
Ach. Wycieczkę. :evil:
No więc ja ze słodkim uśmiechem zapytałam, czy skarbówka wie o tej zbiórce. Dziwnie szybko się ulotnił... :roll:

Może jestem wredna, ale nie znoszę hipokryzji. Dodatkowo trafił na mój fatalny humor :twisted:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob mar 05, 2011 21:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

AniHili pisze:Sol, ja też dziś pognałam natręta, tylko nieco innej kategorii.

Przyczepił się do mnie jakiś łepek, który próbował mi wciskać "święte" obrazki. Mówię mu, że dziękuję, ale jestem niewierząca, więc niech komuś innemu je rozdaje. A gość mi mówi, że to nie ma znaczenia, bo te obrazki..."przynoszą szczęście" (jak jakiś amulet czy coś...). No to ja walnęłam mu tekstem, że najwyraźniej nie ma szacunku do własnej religii, skoro tak do tego podchodzi. A on mi leci, że właściwie to on nie za darmo je rozdaje, bo zbiera co łaska na "wycieczkę do papieża".
No więc ja ze słodkim uśmiechem zapytałam, czy skarbówka wie o tej zbiórce. Dziwnie szybko się ulotnił... :roll:

Może jestem wredna, ale nie znoszę hipokryzji. Dodatkowo trafił na mój fatalny humor :twisted:

Anni! Jestes genialna! Fantastyczna i cudowna - i oby kazdy z nas umial byc taki wredny :) :ok: :1luvu: Pieknie spuentowalas goscia, wielki szacun dla Ciebie.

ciekawe co on z tego "wyjazdu na Papieza" zrozumie... bo chyba nie o to mu chodzilo do konca :roll:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob mar 05, 2011 21:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

AniHili, Siostro :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob mar 05, 2011 21:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

solangelica pisze:
AniHili pisze:Sol, ja też dziś pognałam natręta, tylko nieco innej kategorii.

Anni! Jestes genialna! Fantastyczna i cudowna - i oby kazdy z nas umial byc taki wredny :) :ok: :1luvu: Pieknie spuentowalas goscia, wielki szacun dla Ciebie.

ciekawe co on z tego "wyjazdu na Papieza" zrozumie... bo chyba nie o to mu chodzilo do konca :roll:

Bez przesadyzmu :wink: :oops:
Po prostu uczono mnie czego innego (mimo moich późniejszych wyborów w kwestii nie-religii) i nie lubię takiego podejścia do jakiejkolwiek wiary. A skarbówka to najlepszy straszak przecież ;)
Pewnie dlatego "w nagrodę" wyczaiłam później świetną fryzjerkę pod samym nosem.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob mar 05, 2011 21:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

solangelica pisze:

.

8O 8O 8O Zdrada! :evil: Moje tajemne sposoby właśnie stały się własnością publiczną :evil: Poproszę o tantiemy :twisted:
Sol - niczym, TŻ mnie kocha bez dopalaczy :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob mar 05, 2011 21:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Piorę, piorę, piorę... Po praniu pościel przynajmniej dla mnie nie pachnie sikami.
Kołdrę i poduszkę muszę zanieść do czyszczenia z dodatkową opcja odwaniania.
Ale jak odsmrodzić tapczan :evil: :?:
W dodatku odkryłam, dlaczego nagle wszystkie żaluzje są zepsute. Sikający murzyn przegryza sznurki :evil:
Mam wszystkiego dość.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob mar 05, 2011 21:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Pomponmamo - al Cizia okrągluśka a czuła łapka Frędzla na karku Cizi podczas mycia mnie rozczuliły :1luvu:

józefino...czy ja coś ominęłam? jaki szpital :?:

Bolkowa spróbuj spsikać wodą rozrobioną z octem z butelki np. po płynie do naczyń i szybko przetrzeć szmatką. Ewentualnie w te śmierdziuszkujące miejsca posypać warstwą sody, zostawić na pół godziny i odkurzaczem to wciągnąć.

Dziecko moje niestety nic nie wygrało...bo i nie miało szans. Chodzi do zwykłej szkoły a w konkursie brały udział również dzieci ze szkół muzycznych, które same akompaniowały sobie np. na wiolonczeli czy pianinie + dodatkowy akompaniament opiekuna na drugim instrumencie. Ale sobie posłuchałyśmy przynajmniej i pośmiałyśmy choć przyznam, że szkoła, która to organizowała wogóle nie zadbała o zaplecze. Było ok. 100dzieci, które nie dostały nic do picia czy jedzenia a konkurs trwał od 10 do 18! Kto miał jakąś kasę mógł kupić drożdżówkę za 1,8 lub herbatę za 2zł, która schodziła na pniu bo szkoła na weekend zakręca kaloryfery i było pierońsko zimno!
Ostatnio edytowano Sob mar 05, 2011 22:06 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 2 razy

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob mar 05, 2011 21:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Asia_Siunia pisze:józefino...czy ja coś ominęłam? jaki szpital :?:

Nie, chyba tu nie pisałam. Nic takiego - korekcja przegrody nosowej :twisted:
Dziecko wygra następnym razem :ok:
Ile było dzieci?? Tysiąc? 8O

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob mar 05, 2011 21:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Bolkowa pisze:Piorę, piorę, piorę... Po praniu pościel przynajmniej dla mnie nie pachnie sikami.
Kołdrę i poduszkę muszę zanieść do czyszczenia z dodatkową opcja odwaniania.
Ale jak odsmrodzić tapczan :evil: :?:
W dodatku odkryłam, dlaczego nagle wszystkie żaluzje są zepsute. Sikający murzyn przegryza sznurki :evil:
Mam wszystkiego dość.

Ewa a jakis urine -off?? Albo inny środek tego typu?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob mar 05, 2011 22:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Asia_Siunia pisze:Bolkowa spróbuj spsikać wodą rozrobioną z octem z butelki np. po płynie do naczyń i szybko przetrzeć szmatką. Ewentualnie w te śmierdziuszkujące miejsca posypać warstwą sody, zostawić na pół godziny i odkurzaczem to wciągnąć.

Spróbuję, mam nadzieje, ze chociaż trochę natężenie smrodu zmaleje.
To ma byc sucha soda :?: Mam spożywczą na stanie, octu nie posiadam.

Rzeczywiście organizacja konkursu do kitu, jeszcze moge zrozumiec, że coś do jedzenia sprzedają, ale zakręcone kaloryfery w głowie mi się nie mieszczą.
villemo5 pisze:Ewa a jakis urine -off?? Albo inny środek tego typu?

Polałam obficie, pachnie sikami i "perfumami" - mam 2w1.
Spróbuje z sodą, a w poniedziałek poszukam jakiegoś innego offa jeśli soda nie pomoże.
Feliwaya zamówiłam bo to mimo wszystko na psychiatryk mi wygląda. Kot nie odstępuje mnie obecnie na krok (po wecie miłość do mnie wzrosła 8O mimo że przed badaniem 2 godziny spędził w transporterze, nie mówiąc już o atrakcjach w gabinecie). Śpię od 2 dni bez poduszki, pod kocem z nogami odkrytymi zaopatrzonymi w skarpetki - od 2 dni murzyn nie zalał mi łóżka. Przypadek :?:
W poniedziałek znowu wet, zobaczymy ...

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob mar 05, 2011 22:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

jozefina1970 pisze:
Asia_Siunia pisze:józefino...czy ja coś ominęłam? jaki szpital :?:

Nie, chyba tu nie pisałam. Nic takiego - korekcja przegrody nosowej :twisted:
Dziecko wygra następnym razem :ok:
Ile było dzieci?? Tysiąc? 8O

Sorki...100! Już poprawiłam... :oops:

Bolkowa - zwykła kuchenna soda. Ona tez rewelacyjnie deodoryzuje przepocone buty. Wystarczy wsypać np. do starej cienkiej rajstopowej skarpetki (+ np. kilka kropli olejku lawendowego) i taki woreczek wsadzić np. na noc do butów.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob mar 05, 2011 22:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Co do odwaniania - płyn do płukania tkanin... ale dość porządny, i raczej nie kwiatowy :P
(ja stosowałam waniliowy E.. poradził sobie z niekastrowanym kocurem...)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie mar 06, 2011 1:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Witajcie w sobotni wieczór. Zapraszam na mój bazarek dla kotów jasdor i hospicjum agn :lol:
BAZAREK- viewtopic.php?f=20&t=125026

PUCIA

Od: Nie sty 23, 2011 20:57

[poprzednia][następna]