TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2011 21:22 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Za chwile ide z psami i nakarmić piwniczne koty i jeszcze muszę iść na kwarantanne do Lussi i Matyldzi a głowa mi pęka z bólu :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob mar 05, 2011 21:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Ty dbaj też o siebie! Kuruj się !!!
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Nie mar 06, 2011 9:59 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Justys, mnie wzmacnia FEBRISAN :) Bez recepty dostaniesz :) Dziala na wszystko, i na katar i goraczke tez :)

Ucaluj swoje potworki ode mnie.
Mam nadzieje, ze Matylda nie bedzie musiala dlugo czekac by wreszcie ze swoja Duza zamieszkac, bo znajac -kropeczke- pewnie caly czas mysli o kici i juz teskni...
Lussi :ok: :ok: :ok: :ok: szczegolne kciuki za domek dla Ciebie.

Justa, wczoraj sie dowiedzialam, ze kotek z os.P1 znow sie pojawil pod blokami.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 06, 2011 21:37 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Tylko że dziś jest niedziela ...
A byłam dziś u Pani Marysi na obiedzie i napisałam jej nr KRS Przystani Ocalenie a ona go przekaże pani która jest księgowa i robi wielu ludziom PIT-y
Głowa i kości bolą coraz bardziej a jeszcze dziś musiałam iść do ''małego'' TESCO po uszkodzone kasze , ryż , makaron który kupuje za 30% jego wartości .

Eustachy dziś dużo pił wody , ale mam nadzieje że to tylko dziś :? , obserwuje go .
a z siku jest OK :lol:

Jutro o 11 jade do weta z Ozzim , nadal ma ropę z tego guza :( ale na szczęście juz je :)

Do weta pojadą tez psy Pedro i Fibi ...

Lussi nadal nie może być wypuszczona bez mojej obecności z klatki na kwarantannie :roll: , dziś jak Matylda do niej podeszła to dostała nie złe fuczanko :roll: A Matylda ma cały czas klatkę otwartą i chodzi sobie gdzie chce :lol:
Najlepiej jak by lussi trafiła do domu bez zwierząt .

Zrobiłam kilka fotek Lussi aparatem ktory dostałam od Kropeczki , ale nie mam sił sie uczyć wklejania zdjęć :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 06, 2011 23:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

spoko, jak wydobrzejesz, to wpadne i ci pokaze :) to proste :)

Mrusie hop! :ok:

Jesli ktos moze wspomoc rada i doswiadczeniem... :arrow: viewtopic.php?f=1&t=125045&start=0 ta osoba po raz pierwszy w zyciu ma takie malenstwo i nie wie, co robic, prosi o rady.

Kociara82

Post » Pon mar 07, 2011 9:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Przepraszam, że tak późno, ale net w weekend "zanikł"- jakieś roboty techniczne czy coś...

Tamte dwa kotki na razie są w lecznicy, są zdrowe, ale strasznie zabiedzone, trochę się podreperują u weta, a później na trochę do nas i do domku, który już mają zabukowany :D (koleżanka wetki je bierze)

Wtedy już nie będzie "przebacz", niech się pali i wali, ale ja już Mati zgarniam do siebie :D
Jeszcze raz Was kochane będę miała okazję zobaczyć- a nie powiem, jeszcze bardziej Was polubiłam :1luvu:

Zwierzyniec Justy rewelacyjny, a Ozzi to chodząca mruczanka, Miki prawie skradł me serce, tak się na mnie wylegiwał. Rysiu i Maniuś to po prostu "bombowy" duet, noc dodać nic ująć :)

Bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać Was i Justysiowe futerka :)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Pon mar 07, 2011 11:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Miki z ta swoja namolnoscia nawet jest kochany :1luvu: :1luvu:

Ozzi... :1luvu: :1luvu: nie dosc ze przepiekny, to jeszcze taki lagodny... :1luvu: :1luvu:

Fajnie, ze te kociaki juz maja zabukowany domek :) No i najwazniejsze, ze sa zdrowe, bo juz sie balam, ze moga byc chore... Niestety teraz takie sytuacje moga zdarzac sie czesciej, bo sie zaczyna sezon na kociaki, wiec i wiecej porzuconych bied bedzie.

Mam do wylapania chyba 4 o ile sie nie myle czarne koty (2 na pewno sa mlode) na sterylke. Jesli ktos moglby pomoc w lapance bede wdzieczna. Tylko kto je przetrzyma u siebie po sterylkach nim wydobrzeja calkiem? Justa chyba teraz nie ma gdzie, ja tez nie... :roll: Sprawa dosc pilna, bo niebawem bedzie trzeba juz mowic o sterylkach aborcyjnych (o ile juz nie trzeba). To sa dzikusy, zwiewaja na widok czlowieka. Dokarmia je p.Rudawska (Justa wie, o kogo chodzi).

Kociara82

Post » Pon mar 07, 2011 15:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

_bubu_ pisze:Czy może znacie kogoś kto mógłby zrobić wizyte przedadopcyjną w miejscowości Lędziny koło Tych ?

nadal aktualne

_bubu_

Od: Nie lip 22, 2007 21:58

Post » Pon mar 07, 2011 19:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

_bubu_ pisze:
_bubu_ pisze:Czy może znacie kogoś kto mógłby zrobić wizyte przedadopcyjną w miejscowości Lędziny koło Tych ?

nadal aktualne

Nie znam nikogo :x

Bylam dziś u weta z Ozzim Fibim i Pedrem :
Ozzi nadal ropieje z tej zmiany w buzince :( , dostał zmianę antybiotyku dziś , na jutro i w środę znów do weta jedziemy ...

Pedro i Fibi zostały zaszczepione na wściekliznę i miały pobrana krew a to nie było takie proste :twisted: :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 07, 2011 19:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Ozzi trzymaj się.

Psinki, ale miałyście dzisiaj przeżycia.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon mar 07, 2011 22:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

_bubu_ nie pozostaje ci chyba nic innego jak zalozyc na kotach watek na ten temat. Ja niestety nie znam nikogo...

Kociara82

Post » Wto mar 08, 2011 11:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Wszystkim Paniom życzymy: zdrowia, uśmiechu, spełnienia marzeń.
Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto mar 08, 2011 12:24 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

http://kwiatdlaciebie.pl/k,b2xhfDQ=

Przyjmnij zyczenia babo kochana od drugiej baby z samego rana .Niech dzien caly bedzie radosny badz zdrowa babo aby do wiosny szczescia zycze tobie sobie i kobietom na calym globie by marzenia sie spelnialy a nas chlopywyreczaly .My dzis drinki i kaweczki NASZE SWIETO DZIS BABECZKI
:piwa: wszystkim babom babeczko, kobietom, kobietkom, tym kocim tez :ok:

Kociara82

Post » Wto mar 08, 2011 13:12 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Czesc Mrusie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 09, 2011 0:02 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Manius, jak sie czujesz, kochanie? Ciocia myslami jest z Toba, kochany koteczku :*:*:*:*:*:*

Kociara82

[poprzednia][następna]