majencja pisze:Oj tam , oj tam, Biedny FredzelekStressa miał a Ty o podłodze myślisz Pompon, Fuj mamusia
zamiast przytulić kotecka , dooopke wysuszyć to Ciebie łapki na podłodze przeszkadzajom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Oj tam , oj tam, Biedny FredzelekStressa miał a Ty o podłodze myślisz Pompon, Fuj mamusia
zamiast przytulić kotecka , dooopke wysuszyć to Ciebie łapki na podłodze przeszkadzajom
mmk pisze:Piękne fotki pomponmamo! (na poprzedniej stronie agnieszka1565) Uwielbiam takie przytulone koty!
![]()
AniHili fryzjer to dobry pomysł, ale tylko dobry fryzjer! Chyba, że byś chciała do tych Chin...
jasdor pisze:Jak ty je tresowałaś, że one tak się tulą do siebieMoje dwie zgadzają się ze sobą, bawią, biegają i dokazują, ale spanie niestety solo.
pomponmama pisze:A nie.... ich nie trzeba. To Shira robi takie numery, jak chce buzi od RudisiaTyle, że ona sobie nos smaruje
majencja pisze:U mnie potrafią się wszystkie uwalić....na mnie jak leżęjeden drugiego spycha żeby sie pomieścić.
W ramach polepszania nastroju ubrałam na siebie spodnie kupione tamtej wiosny- pięęęęknie mi zjeżdżająbez rozpinania paska - 6 kg mniej
![]()
Teraz tylko tak trzymać i nie zepsuć
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], nfd, uga i 82 gości