willow_wierzbowlosa@o2.pl i dajemy radę

I Ty też masz czarnulka, wiesz :>
Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:No właśnie - też uważam, że jej imię nie jest adekwatne...![]()
I chyba trzeba smarti zrobić STOP dla żarełka
edit:![]()
![]()
w sensie Devi ma mieć stop dla żarełka, nie smarti
Szalony Kot pisze:No pewnie, cierpię, bo mi Smarti nie wysyła maili
Marzenia11 pisze:Szalony Kot pisze:No pewnie, cierpię, bo mi Smarti nie wysyła maili
wysłałam Ci 6 emaili - może być?
Szalony Kot pisze:Oj Bianka, cykorzysz
jotce pisze:Dawno mnie tu nie było. Znowu jestem w kwiatkach i pozdrawiam wiosennie i ...
z okazji zbliżającego się Święta Kobiet - pozdrawiam wszystkie moje wielbicielki - Smarti w pierwszej kolejności, a o Jadziuni wciąż myśleć nie przestaję - JaErni
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze:
no i jeszcze tan przystojniaczek..jotce pisze:Dawno mnie tu nie było. Znowu jestem w kwiatkach i pozdrawiam wiosennie i ...
z okazji zbliżającego się Święta Kobiet - pozdrawiam wszystkie moje wielbicielki - Smarti w pierwszej kolejności, a o Jadziuni wciąż myśleć nie przestaję - JaErni
![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia-jadę z Toba-muszę go wyściskać bo nie wytrzymam...taki jest piękny że szok
hanmar pisze:Hej Iwona. Lunka przeszła na dietę niskokaloryczną. Byłam z nią u weta i stwierdził że ma nadwagę. Ale całkiem dobrze to znosi. Raz tylko wyciągała łapkę po kurczaka z mojego talerza. Dostała też maść do oczu, które toleruje bardziej niż krople. I chyba coraz bardziej jej ze mną dobrze. Wczoraj jak się obudziła zaczęła mnie całować w buzię.
Pozdrawiam![]()
Hanka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 232 gości