cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2011 18:49 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

MIKUŚ pisze:No i szyba w drzwiach pękła - ale Martynka załatwi nową i może uda Nam się wymienić to obleśne skrzydło drzwi na nowe :mrgreen:
Dziś pomalowałyśmy próbnie drzwi - efekt zaskakujący - ładny ceglany kolorek wchodzący w czerwień.

Pomalowałam też pozostałą część na żółto - ale farby brakło, więc reszta dopiero jutro.

Marta pojechała na zakupy - czekamy na relację :wink:

No bo to Basia nie nasza wina że pękła;D No drzwi to rewelacja prawie jak nówka:)
A co do szyby będę jutro dzwoniła,żeby mu nie przeszkadzać w pracy:P:P
No to MartynaN pozdrawia :P :mrgreen:

Basiaa a musimy się umówić i wybrać kiedy do tej expo pogadać z tą dziewczyną:D:D
Obrazek

Martysss

Od: Czw lip 30, 2009 17:04

Post » Sob mar 05, 2011 19:00 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

No bo to wszystko wina gołębia - biedny :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob mar 05, 2011 19:03 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Martynko - i pamiętaj o tym skrzydle drzwiomym :D
MIKUŚ

Post » Sob mar 05, 2011 19:05 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Kicia_Kluska pisze:Kilka dni mojej choroby, a tu się tyleee zmienia. Pewno jak się wykuruje, to już otwarcie będzie :D

Będzie, będzie - ale wpierw mam pytanie. Gdzie PANI ma Nasz Kocioprzystaniowy banerek?
MIKUŚ

Post » Sob mar 05, 2011 19:25 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

A ja Pani mówiłam,że nie znam się kompletnie na tym forum i NIE POTRAFIE go ustawić? :mrgreen: :oops:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Sob mar 05, 2011 19:27 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Udało mi się za jednym zamachem kupic prezent dla teściowej na jutrzejszą imprezę i farbę.Farba i pigmnet wrzucone na kociarnię.Jutro do boju dziewczyny ,ja będę męczyła się na rodzinnym obiadku u teściowej :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob mar 05, 2011 19:28 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Błękitna /Dagmara/ wydrukuje Nam troszkę tych ulotek do zrywania. Trzeba zacząć się reklamować :mrgreen:

Dziękujemy :1luvu:
MIKUŚ

Post » Sob mar 05, 2011 19:36 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

mar_tika pisze:Udało mi się za jednym zamachem kupic prezent dla teściowej na jutrzejszą imprezę i farbę.Farba i pigmnet wrzucone na kociarnię.Jutro do boju dziewczyny ,ja będę męczyła się na rodzinnym obiadku u teściowej :?

Oki - obawiam się że na obiad z teściową bym się nie pisała :ryk:

Dzięki za zakupy :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob mar 05, 2011 19:41 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Kicia_Kluska pisze:A ja Pani mówiłam,że nie znam się kompletnie na tym forum i NIE POTRAFIE go ustawić? :mrgreen: :oops:

No więc........po kolei :mrgreen:

1. Kopiujemy ten cod:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121543][img]http://miau_miau2010.republika.pl/logo_kociaprzystan3a.gif[/img][/url]

2. Wchodzimy w "panel użytkownika" /prawy górny róg ekranu/.
3. Wchodzimy w "Profil" /lewa strona - seria "opcje" /.
4. Następnie "edytuj podpis" /również po lewej w serii "indeks"/
5. Wyskakuje takie okienko jak piszemy posta.
Proszę wkleić kod /wcześniej skopiowany/ i zatwierdzić /wyślij/.

GOTOWE :)
MIKUŚ

Post » Sob mar 05, 2011 19:55 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Chyba się udało?? :D
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Sob mar 05, 2011 20:25 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

:kotek: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie mar 06, 2011 10:08 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Kicia_Kluska pisze:Chyba się udało?? :D

brawo, pojetna uczennica :ok: :ok:

to jak szanownej przystani pasuje? Mam wolne w poniedzialek i wtorek... 8)
tylko adresa zapodajcie porzadnego albo napiszcie szczegolowo, gdzie isc, czym podjechac w jakim kierunku... z dworca pkp :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 06, 2011 11:51 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Kociarko - Powiadasz iż jutro i we wtorek masz wolne?
MIKUŚ

Post » Nie mar 06, 2011 12:42 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Widzę błysk w oku Mikusia :ryk: Czyżby miała ukryty plan dla Kociary? :lol:
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Nie mar 06, 2011 12:54 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Dzień dobry :)

Basiu powinnaś już mieć na poczcie poprawione ogłoszenia. Marcie też wysłałam :)

Tak jak obiecałam wydrukuję trochę w przyszłym tygodniu i się zjawię u Was :mrgreen:
Pozdrawiam ciepło

P.S. Skorzystałam posłusznie z instrukcji :ryk:
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

[poprzednia][następna]