bezdomne koty z wadowic-pomoc w sterylizacji na cito!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2011 16:14 Re: bezdomne koty z wadowic-pomoc w sterylizacji na cito!

popytam popytam, póki co trzymam kciuki za znalezienie chętnych

szyszek

Od: Czw paź 14, 2010 14:11

Post » Sob mar 05, 2011 16:18 Re: bezdomne koty z wadowic-pomoc w sterylizacji na cito!

znalazłam przed chwilką na miau takie ogłoszenie:

od barbarak8

opis

Witam Wszystkich .Jestem z Krakowa, wiek 40+ . Czytam to forum od kilku miesiecy, gdyz mozna tu sie wiele nauczyc :kotek:
Przez ponad szesnascie lat bylam szczesliwa mamusia wspanialego Kocurka, ktory odszedl za TM w sierpniu 2009, mielismy Go od malenkiego kociaczka.....
W maju 2009 zaadoptowalam od Fundacji Zwierzeta Krakowa obecnie 5-letnia, przekochana Kotenke, prawdziwego Aniolka, ktora nie gryzie, nie drapie, nie warczy, nie fuka i w ogole
przeprasza, ze zyje. Widac po niej, ze miala przedtem bardzo ciezkie zycie, gdyz jest nieslychanie strachliwa do tej pory, w zwiazku z czym obie z moja Mama chodzimy po mieszkaniu
na paluszkach i staramy sie robic jak najmniej halasu. Nawet do weta nie moge Jej niesc w kontenerku, bo by sie zamartwila, ze chce Ja oddac i zostawic - niose Ja mocna przytulona
do mnie w specjalnym futrzanym mieciutkim cieplutkim nosidelku, zabezpieczona szeleczkami i smycza. Najchetniej spi w naszych lozkach przez wiekszosc dnia, jak sie obudzi to zachecamy
Ja do jedzenia, ktorego ma u nas do wyboru kilkanascie rodzajow chrupek, bo Panienka troszke wybredna jest i lubi, zeby kolo Niej stac i szeptem chwalic za polkniecie kilku....
Jedzonko mamy porzadne, oryginalne niemieckie i austriackie ( nie czeska podrobka) Whiskas, Kitekat, Perfect Fit Sensitive, Felix, Topix, Purina One. Dalsza dostawa tez zapewniona.
No to troszke o nas wiecie :kotek: , a teraz prosba o pomoc:
Chcialabym wziac kotka na DT, a moze sie okazac potem, ze na DS. Czytalam wiele watkow i tyle tu kociego nieszczescia, ze nie wiem , ktorego......
Podpowiedzcie mi, prosze. Kocurek lub kotka moga byc starsze , najwazniejsze jest, zeby byl to kotek najbardziej potrzebujacy pomocy, w depresji, ktorego bija inne koty itd.
Kotek musi byc z natury spokojny i lagodny, zeby mojej Misiuni nie straszyl, do jedzenia mamy , jak juz wspomnialam, chrupki.
Okno zabezpieczone siatka, jest kocie drzewko z miejscem do drapania i spania, pileczki, myszki, obrecz z pilka w srodku, myszki na sprezynkach, koci tunel szeleszczacy, pluszowa rurka do
drapania, pileczka na smakolyki, koci domek Whiskas, domek wiklinowy, poduszki, witaminy z tauryna oraz Omega 3 podawane stale. Wszystko, oczywiscie, do sprawdzenia !
No i, przede wszystkim, dwa serca pelne milosci i cztery rece do glaskania i przytulania!
Pozdrawiam i czekam

szyszek

Post » Sob mar 05, 2011 16:19 Re: bezdomne koty z wadowic-pomoc w sterylizacji na cito!

Może by były Panie chętne.

szyszek

Post » Sob mar 05, 2011 16:26 Re: bezdomne koty z wadowic-pomoc w sterylizacji na cito!

napisalam do niej na watku no ale nie wiem zobaczymy.....bez zdjec trudno bedzie
szukam kogos kto kocha koty zeby nie patrzyl na wyglad tylko sercem i ja chociaz po sterylizacji przetrzymal ,,, bo juz wiosna :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
gerardbutler

[poprzednia]