Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 18:04 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Catnaperka pisze:Ok tu jest FB http://www.facebook.com/event.php?eid=207077765972967

Jak coś zmienić to piszcie :)

Justyna dodawaj jeszcze tutaj swoje wydarzenia które robisz http://www.facebook.com/group.php?gid=129757177058013 to jest strona WKDT :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt mar 04, 2011 20:07 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Jutro pojadę do schroniska sprawdzę co z kicią ,jeżeli jest, jedziemy do lecznicy i postaram się zrobić zdjęcia i może cokolwiek o tych kotach dowiedzieć .Dziewczyny ogromne dzięki za pomoc w ogłoszeniach.Jutro jeszcze wraca Zosia z ds.Wpłynęły pieniążki od Pana Sebastiana CZ. z Legionowa 200zł,chyba nie ma jednej wpłaty z wczoraj ale upewnię się w poniedziałek pójdę do banku. :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt mar 04, 2011 23:27 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Poprawiłam linki na allegro :)
CatAngel ok! :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob mar 05, 2011 0:04 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Aha słuchajcie, może mianuje jeszcze kogoś adminem wydarzenia na fb? Kogoś bardziej zorientowanego w syt kotków kto będzie mógł na bieżąco śledzić ich los... Wtedy taka osoba będzie mogła dodawać, różne info, zmieniać itp.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob mar 05, 2011 10:53 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Dostałam taka wiadomość na fb

Witaj Justynko,

Właśnie przeczytałam o sytuacji kociaków w Szczytnie (a na maiu nie chcę sie rejestrować, więc piszę tutaj).
Aż mnie serce boli patrząc na warunki tych kotów w porównaniu do mojego rozpieszczonego, mającego wszystko kocurka.
Niestety nie mieszkam w Polsce, ale chciałabym przesłać jakieś jedzonko dla waszych podopiecznych. Na jaki adres najlepiej to zrobić?

Pozdrawiam,
Jo

Czekam na pw :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob mar 05, 2011 10:57 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

:D Domyślam się kto :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob mar 05, 2011 10:58 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Dostałam maila w sprawie koteczki ze Szczytna:
Dzień dobry !

Wczoraj oglądałam na Alegro kotki, bardzo mi się Państwa kotka podobała - tylko ta odległość. Ja mieszkam w Stargardzie k/ Szczecina /w odległości 40 km bliżej Was/ a chciałabym ją mieć. Czy to możliwe ??? Może " ktoś" się wybiera w tym kierunku ?? Serdecznie pozdrawiam. JW

Zaprosiłam tą Pania do nas na watek,może wspólnymi siłami uda się zorganizować transport.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Sob mar 05, 2011 11:08 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Catnaperka pisze:Dostałam taka wiadomość na fb

Witaj Justynko,

Właśnie przeczytałam o sytuacji kociaków w Szczytnie (a na maiu nie chcę sie rejestrować, więc piszę tutaj).
Aż mnie serce boli patrząc na warunki tych kotów w porównaniu do mojego rozpieszczonego, mającego wszystko kocurka.
Niestety nie mieszkam w Polsce, ale chciałabym przesłać jakieś jedzonko dla waszych podopiecznych. Na jaki adres najlepiej to zrobić?

Pozdrawiam,
Jo

Czekam na pw :)

Ojej, cudownie :1luvu:

ACHA13, horacy 7 - chyba najlepiej adres którejś z Was ?
po_prostu_kaska

Post » Sob mar 05, 2011 11:19 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

ciesze się, że tyle osób się interesuje/reaguje. Będzie dobrze i czekamy na wieści co z Kotką. super że wpłata już dotarła. Będzie dobrze :ok:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Sob mar 05, 2011 13:36 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Adres w sprawie karmy może być mój nie ma problemu .Mogę przesłać na pw tylko do kogo .Koteczka ze schroniska już w lecznicy ,dzisiaj w schronisku wyglądała dużo lepiej ponieważ przez tydzień otrzymywała unidox.Została u pani doktor w pomieszczeniu socjalnym ,na pewno ma calcywirusa,pewnie heparo też, ma nadżerki na języku otrzymała dzisiaj już zastrzyki mam nadzieję ,że będzie dobrze.Koteczka jest bardzo fajna zaczepiała dziecko w lecznicy wystawiając łapkę.Później prześlę zdjęcia to Kasia wstawi zobaczycie ją.Myślę o zamówieniu jakiegoś dużego worka karmy i puszek ,żwirku może w Krakvecie ,żeby było taniej z tych wpłaconych pieniążków,czy mogę.Muszę pomyśleć ,żeby tri i ta zabraną dzisiaj jak będą w lepszej formie wysterylizować.Pomyślałam jeszcze ,ze może by się udało jakoś płatnie przetransportować jedną do dt w Gdańsku i druga pod ten Szczecin gdyby dom był fajny.Asiu może poproś domek o więcej informacji i o którą koteczkę chodzi.Z tym transportem od nas tragedia jest ,a bez tego nic nie ruszymy.Zosia juz u mnie.

horacy 7

Post » Sob mar 05, 2011 13:47 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Jest jeszcze takie zapytanie na FB:
mam już dwa koty i psa, ale chcemy przesłać jedzonko, podajcie adres gdzie można je wysłać

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob mar 05, 2011 14:54 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Basiu zaraz napiszę do tej pani,o jakiego kotka chodziło.

Dobrze,że w zeszłym tygodniu pokazałyśmy kierowniczce schroniska,że z tą chorą koteczką jest aż tak źle i że podali jej ten antybiotyk,bo szczerze to myślałam,że są to jej ostatnie godziny życia.

Myślę też,że powinnaś podać adres na 1 stronie,aby ludzie którzy chcą wspomóc koty np.karmą wiedzieli gdzie można wysyłać paczki.

ACHA13

Post » Sob mar 05, 2011 14:57 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Sorry za wtrącanie się , ale... Nie wiem, czy dobrym pomysłem jest pisanie prywatnych adresów na otwartym forum
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob mar 05, 2011 15:00 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

taizu pisze:Sorry za wtrącanie się , ale... Nie wiem, czy dobrym pomysłem jest pisanie prywatnych adresów na otwartym forum

Na dogomanii ja podawałam kilka razy i nic się nie stało,ale może faktycznie lepiej podać na pw.

ACHA13

Post » Sob mar 05, 2011 15:03 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Napisałam do dziewczyn pw z adresem.

horacy 7

[poprzednia][następna]