Chciał mnie uśpić-jest DS u mamy Mamrocikowej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2011 10:42 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

Juleczka w asyście Mamrocikowej właśnie dostaje kolejną kroplówkę. Najlepiej się sprawdza taki sposób jak na fotce czyli nie na stole tylko Mamrocikowa trzyma ją w ramionach i kroplówka sobie leci a Julcia za bardzo nie oponuje. Wczoraj udało się też podać ipatikinę w łyżeczce sosiku z wiskasa :roll: Prosimy o gorące myśli.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob mar 05, 2011 10:47 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

są jak najbardziej gorące-dopinguję mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob mar 05, 2011 11:59 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

Dziękujemy za wszystkie ciepłe myśli z pewnością działają. Prosimy o dalsze pozytywne emocje ich nigdy nie za wiele.
Obrazek

biamila

Post » Sob mar 05, 2011 14:04 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

ula-misia pisze:są jak najbardziej gorące-dopinguję mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa:

:) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob mar 05, 2011 15:08 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

Juleczko trzymaj się dzielnie, nieustające :ok: za twoje zdrówko :1luvu:

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Sob mar 05, 2011 15:28 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

biamila pisze: Wczoraj udało się też podać ipatikinę w łyżeczce sosiku z wiskasa :roll: Prosimy o gorące myśli.

Przepraszam, że się wcinam ale zastąp proszę Ipakitine Alusalem - tym do łykania. Ipakitine słabo wiąże fosfor i zawiera składniki, które są w środkach na odchudzanie. Ostrzegam wszystkich bo niestety z niewiedzy pomogłam odejść mojemu Kicusiowi.

Kciuki są cały czas :ok: :ok: :ok:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Sob mar 05, 2011 15:37 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

Julciu, pamiętam :ok: :ok: :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob mar 05, 2011 16:44 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

Banerek dla Julci :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hdth2][IMG]http://i.imgur.com/yzNMl.gif[/IMG][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob mar 05, 2011 17:12 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

Irlandzka Myszka pisze:
biamila pisze: Wczoraj udało się też podać ipatikinę w łyżeczce sosiku z wiskasa :roll: Prosimy o gorące myśli.

Przepraszam, że się wcinam ale zastąp proszę Ipakitine Alusalem - tym do łykania. Ipakitine słabo wiąże fosfor i zawiera składniki, które są w środkach na odchudzanie. Ostrzegam wszystkich bo niestety z niewiedzy pomogłam odejść mojemu Kicusiowi.

Kciuki są cały czas :ok: :ok: :ok:

Absolutnie się nie gniewamy, dziękujemy. Z tym, że chyba chwilowo nie da rady...Odebraliśmy wynik wymazu z noska i wyszła bakteria nazwy nie pamiętam niestety. Zapiszę sobie jak będę u Mamrocikowej na kroplówce. W każdym razie nie ma na to antybiotyku ukierunkowanego w zastrzyku i trzeba podawać tabletkę dwa razy dziennie :roll: kochani to jest walka i dla Julci i dla Mamrocikowej-wynik jak na razie 1-0 dla Mamrocikowej. W ogóle dziś była narada u weta w sprawie panienki i po przeanalizowaniu wyników skłaniają się że to ostre zapalenie nerek. Z wyników moczu wyszło też, że mamy tam bakterie. Posiewu jeszcze nie ma bo się "sieje". dokładne napiszę jutro, jak sobie pospisuje od Mamrocika.

Dziś Mamrocikowa miała ciężki dzionek...musiała uśpić kocia, który od jakiegoś czasu się stołował u jej kotów podwórkowych. Dziki Kot musiał zostać chyba potrącony ...ciągnął nogi i z dupalka wisiała kupa, na grzbiecie rana ... Mamrocikowa go złapała niestety nic nie dało się zrobić. Kot walczył, bał się i podczas łapania ugryzł Mamrocika...już chłopak jest za TM Mamrocik z wielkim palcem i bólem w domu... przeżywa to strasznie. Obcy Kot, ale wiecie to ich drogi się skrzyżowały i to ona musiała pomóc mu odejść....Dla ciebie Obcy Kocie [*] mimo, że byłeś nam nieznany to zasłużyłeś na łzę....
Obrazek

biamila

Post » Sob mar 05, 2011 17:14 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

amyszka pisze:Banerek dla Julci :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hdth2][IMG]http://i.imgur.com/yzNMl.gif[/IMG][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy z całego serca amyszko :1luvu:
Obrazek

biamila

Post » Sob mar 05, 2011 18:23 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

Ahh, pisala mi dzis Malgosia smska o tym kotku ale dopiero co mam czas usiasc na tylku caly dzien biegalam, przykre z tym kotkiem ale tak lepiej, pozwolic godnie odejsc :(
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob mar 05, 2011 19:41 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Za zdrówko Juleńki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obcy kocio - smutno :(
Ostatnio edytowano Sob mar 05, 2011 20:02 przez ametyst55, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob mar 05, 2011 19:53 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

[ Dla ciebie Obcy Kocie [*] mimo, że byłeś nam nieznany to zasłużyłeś na łzę....[/quote]
[*] od nas też koteczku
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob mar 05, 2011 21:37 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jest dt pr.o wspar.

biamila pisze: W ogóle dziś była narada u weta w sprawie panienki i po przeanalizowaniu wyników skłaniają się że to ostre zapalenie nerek.

To jest z całą pewnością ostra niewydolność nerek, uleczalna.
Skonsultujcie Julkę u dr Neski, ona naprawdę wiele może pomóc.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

[poprzednia][następna]