Wrocławianki - jeśli możecie - pomóżcie głosując - KAN nadal nie dostał nawet szansy na lokal, niech chociaż tzw. "władze" zauważą, że Polska widzi Radomsko i kwestę zwierząt w tym mieście.
Głosowanie na Wpływowe Kobiety Radomska - Zagłosuj na andzelikę1952 - Andżelinę Chodorek
Głosowanie trwa do 15 marca do 23.59!
Instrukcja:
1. Wejdź w link: http://www.radomsko24.pl/m/articles/vie ... biete-Roku 2. Wejdź na aktywny napis i KLIKNIJ: ZAGŁOSUJ NA WPŁYWOWĄ KOBIETĘ RADOMSKA 2. Wybierz zdjęcie radomszczanki, którą uważasz za najbardziej wpływową -BARDZO PROSIMY O GŁOSY na ANDŻELINĘ CHODOREK 3. a następnie kliknij przycisk "OK"!
4. Zachęć Rodzinę, Przyjaciół i Znajomych, aby głosowali na andzelikę1952
Tak tak już zmieniam (dzięki za przypomnienie ) W weekend chyba nikogo nie było w schronisku, więc wieść nie będzie żadnych W sobotę zdążyłam tylko zabrać Noemi - musiałam jeszcze z nią do weta na testy pojechać i musiałam się do 13.30 max wyrobić więc nie robiłam zdjęć. Wiem tylko że ktoś przywiózł kotka po wypadku samochodowym - Leśna wiesz coś może o nim ?
Złe wieści... Halinka vel Czarna ma raka szczęki, Dulencja była u dra Jagielskiego - nie ma nadziei na wyleczenie. Hala coraz mniej je, jak przestanie Magda pozwoli jej zasnąć Dobrze, że ta kruszynka zaznała co to dom, ciepła podusia i pełna miska, że miała pełny brzuszek i nie była 1kg szkielecikiem, tylko szczęśliwą i kochaną kicią i nadal jest. Oby jak najdłużej. Smutnooo...
radna prowadzi, więc pozwoliłam sobie wciąć się z prośbą o pomoc raz jeszcze: Hej,
wielka prośba - zagłosuj na andzelika1952 - w głosowaniu na wpływową radomszczankę. W Radomsku nie ma nic... poza radnymi którzy mają kasę dla siebie i na złote tablice - nie ma lokalu nie ma pomocy - niech choć to głosowanie pokaże, że ktoś docenia pracę dla zwierząt. Wygrywa póki co radna...
"Do oddania (jak troszkę podrosną) 5 kociąt urodzone dzisiaj (14.03.2011) jeżeli jest ktoś chętny to prosimy o kontakt. Bardzo nam zależy bo nie możemy w domu mieć 10 kotów !!! kontakt 512 598 400"
Co za ludzie.. nie słyszeli o czymś takim jak sterylizacja?