Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 03, 2011 8:47 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Cześć - super psinki przed i po jedzeniu :mrgreen:

JolaJ piątek mam zapisany w kalendarzu :ok:

Proszę o kciuki, żebym wytrzymała dzisiejszy dzień - dużo pracy a ajakoś fizycznie kiepsko bardzo... :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw mar 03, 2011 8:53 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Marzenia trzymam mocno :ok:

Jola skompi fotek :wink:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw mar 03, 2011 13:35 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

serdecznie zapraszam na mój wątek -jego 3-cią część :D viewtopic.php?f=1&t=124899&p=7167619#p7167619

celowo nie zamieszczam tego linka na moim wątku i proszę o to samo-może w ten sposób choć na jakiś czas "zgubia się" awanturnicy :D :ok:
a stary wątek niech sobie dogasa.............
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 03, 2011 22:14 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

EdytaB_a pisze:Marzenia trzymam mocno :ok:

Jola skompi fotek :wink:

no skąd? dopiero były :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt mar 04, 2011 8:19 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Witam kawkowo, Marzenia o której będziesz?
:kotek: :kotek: pytają
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt mar 04, 2011 8:30 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Będziemy w kontakcie - znaczy się, zadzwonię, ale myślę że koło 15ej..
dzis też wyruszam na spotkania i naprawdę będę przemieszczać się z północy na południe... ech..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt mar 04, 2011 22:26 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Marzeniu, dziękujemy za odwiedziny. Fajnie było Cię poznać, a teraz (niedługo) przyjedzie do nas Madzia. Tylko taka jedna ciocia która obiecywała Burani odwiedziny nie zagląda :oops:
ale może sobie przypomni o koteńce :cry: a Buri jest taka kochaniutka, grzeczniuteńka a Titoś zakochany :1luvu:
(własnie siedzi w barku :mrgreen: )
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt mar 04, 2011 22:33 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Ale mam nadzieję, że do mojego przyjazdu zdążysz zaopatrzeć ten barek po Titosiu.... :piwa: :piwa:
magdajedral

Post » Pt mar 04, 2011 22:47 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

:ok:
Titoś wchodzi tam tylko po to żeby powyrzucać łapecką wszystko co się da i sobie idzie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob mar 05, 2011 0:22 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

oj Jolu,nawet nie wiesz jak chętnie bym przyjechała wymiziać Burisię i zobaczyć Tita i Ciebie...
ale na prawdę nie wiem już w co rece włożyć.
kociaste,codzienne kroplówki,podróze do wetów, oporządzenie ogromnej chałupy,bardzo powazna choroba w rodzinie,moja Mama nie wychodząca-na prawdę-jak już mam nawet czas to siły na nic nie mam..
ale myślę o Was bezustannie :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob mar 05, 2011 7:46 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

oj wiem :oops:
my o Tobie też :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob mar 05, 2011 11:07 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Byłam widziałam Buri wygłaskałam :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tito też, choć on bardziej BUri niż głaskami zainteresowany :D

JolaJ dzięki za spotkanie, obiad i fanty na bazarek dla Edisi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie mar 06, 2011 21:37 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Marzenia, to ja dziękuję :D
halo, jest tu kto?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie mar 06, 2011 23:46 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Jest :D

Marzenia11

Post » Pon mar 07, 2011 17:41 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Witanko popołudniowe :D
padam z nóg a i zołądek mnie boli.....więc szybciutko wypadam :/..

Marzenia11

[poprzednia][następna]