Hej przystojniaki Morf, ale ta Twoja narzeczona to fajna jest....
Ja nie mam narzeczonej. Gaja jest fajna, lubię się do niej przytulić, wtedy cieplej mi jest. Ale to nie narzeczona, w końcu ona starsza ode mnie jest. O caaaały rok. To raczej chyba moja babcia jest, co? Jak to jest mieć narzeczoną? Morfeusz.
Morfik, durnia ze mnie robią, jakaś jednooka babka w schronie jest i że to narzeczona? A czemu nie Kefira? Un taki jest romantycznościowy. Mi to kupa wylata , maślanki brak, słońce mi się chowa jak tylko zasnę i jeszcze mnie narzeczonej trzeba. Ja się tylko do Dużej przytulam, przecież nie do Kefira.
Do Dużej to ja się też przytulam, Jak w końcu przyjdzie do domu. I jeszcze musi usiąść w miejscu. A to trudne jest, bo ona przychodzi i łazi po mieszkaniu i ciągle coś robi. A ja muszę za nią chodzić i mówić, żeby się gdzieś w końcu zatrzymała. Gardło sobie zedrę, bo ona ciężko kapująca jest. Najlepiej jak w nocy leży, wtedy można się na niej spokojnie położyć. To Twoja narzeczona nie jest Twoją narzeczoną. Dziwne... M.
Głosowanie na Wpływowe Kobiety Radomska - Zagłosuj na andzelikę1952 - Andżelinę Chodorek
Głosowanie trwa do 15 marca do 23.59!
Instrukcja:
1. Wejdź w link: http://www.radomsko24.pl/m/articles/vie ... biete-Roku 2. Wejdź na aktywny napis i KLIKNIJ: ZAGŁOSUJ NA WPŁYWOWĄ KOBIETĘ RADOMSKA 2. Wybierz zdjęcie radomszczanki, którą uważasz za najbardziej wpływową -BARDZO PROSIMY O GŁOSY na ANDŻELINĘ CHODOREK 3. a następnie kliknij przycisk "OK"!
4. Zachęć Rodzinę, Przyjaciół i Znajomych, aby głosowali na andzelikę1952