Moderator: Moderatorzy
kwinta pisze:proequo , wiesz co - jesteś niemiła![]()
A ponieważ swego czasu kasę przelałam na Bastera, chciałabym wiedzieć co się z nim dzieje !
Gdzie jest Baster ?????
Odpowiedz na pytanie, a ja sprawdzę czy Twoja odpowiedź jest prawdziwa.
proequo pisze:kwinta pisze:proequo , wiesz co - jesteś niemiła![]()
A ponieważ swego czasu kasę przelałam na Bastera, chciałabym wiedzieć co się z nim dzieje !
Gdzie jest Baster ?????
Odpowiedz na pytanie, a ja sprawdzę czy Twoja odpowiedź jest prawdziwa.
Napisz na priv swoje dane, sprawdzę czy przelewałaś pieniądze na Bastera.
A nawet jeśli nic na niego nie wpłacałaś, to masz prawo do informacji, spokojnie.
Możesz go odwiedzić - tylko daj wcześniej znać, bo obecny opiekun nie życzy sobie wizyt w swoim gospodarstwie, ale postaram się zorganizować spotkanie w najbliższym mieście, żebyś mogła bez problemu trafić.
Ja niemiła?![]()
Wejdź w podany link, wirtualnie dowiesz się "gdzie Baster?????" i "co się z nim dzieje".
A jeśli będziesz chciała realnie, to zapraszam do kontaktu i oczywiście w odwiedziny.
proequo pisze:Nie ma rozliczeń, bo nie ma wpłat.
Z czego mam się rozliczać?
Z długu za Bastera? Z tego, że obecnie utrzymuje go prywatna osoba?
Słuch o nim nie zaginął, raz na kilka miesięcy pojawiają się informacje o nim na forum fundacji. Nie ma żadnego obowiązku (przeczytaj dokładnie regulamin) meldowania o psie przez n-czasu na jego wątku.
E-S pisze:proequo pisze:Nie ma rozliczeń, bo nie ma wpłat.
Z czego mam się rozliczać?
Z długu za Bastera? Z tego, że obecnie utrzymuje go prywatna osoba?
Słuch o nim nie zaginął, raz na kilka miesięcy pojawiają się informacje o nim na forum fundacji. Nie ma żadnego obowiązku (przeczytaj dokładnie regulamin) meldowania o psie przez n-czasu na jego wątku.
Podaj linki do ogłoszeń Bastera. Bez ogłoszeń prywatne osoby będą go utrzymywały do końca jego dni, więc na pewno ma multum ogłoszeń i wydarzenia na fb.
Chyba, że nie szukasz mu domu stałego ? W ogóle nie szukasz, czy tylko teraz ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości