cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 03, 2011 22:00 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Najważniejsze,że wiadomo o co chodzi :mrgreen: Nieważne jak się to nazwie :)
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Czw mar 03, 2011 23:54 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

A Kocia Przystań się przypomni - zbieramy wszystko co się może przydać do umeblowania kociarni :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt mar 04, 2011 11:34 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

No i zaraz batalia z malowaniem będzie stoczona :D
MIKUŚ

Post » Pt mar 04, 2011 11:51 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

ja zobacze jak mi sie bedzie grafik "prezentowal" na przyszly tydzien, to moze uda sie was odwiedzic :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 04, 2011 11:55 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Kociara82 pisze:ja zobacze jak mi sie bedzie grafik "prezentowal" na przyszly tydzien, to moze uda sie was odwiedzic :)

Zapraszamy - gorąco zapraszamy - tylko wcześniej trzeba się umówić :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt mar 04, 2011 12:22 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

spoko :)

w sobote bede miala grafik, wiec... :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 04, 2011 20:47 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Szafkę pod zlewozmywak,szafę i jakąś szafkę z szufladkami wykombinował mój ojciec.Tylko trzeba zobaczyć w jakim są stanie.U Kasi w szkole do odbioru są szafki stojące.
Woliere ma zrobic Bubor.Nie wiem czego jeszcze brakuje.nie jestem na bierząco w watku tylko z doskoku :?: :roll:
Mikuś zapewne zaaktualizuje potrzeby :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt mar 04, 2011 23:21 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

No więc tak ..... :mrgreen:

Potrzeby są ogromne - tzw. skarbonka bez dna to MY :ryk:

Po kolei potrzebne są:
- zlewozmywak -
- wykładzina PCV -
- BATERIA -
kran ...........do zlewozmywaka
- deska klozetowa + takie tam pierdoły........./szczotka do kibla, pojemnik na papier, haczyki do WC na ręcznik/
- wszelkiej maści kocyki, ręczniki, posłanka, drapaki, zabawki, miski, kuwety itp., itd.

- K A S A :mrgreen: -

Chyba gwóźdż programu :mrgreen:
Obecnie dysponujemy kwotą 400 zł.
Jednakże to "kupka" na : czynsz, wodę, prąd /czyli ok. 250-300 zł/.

Zostaje 100 zł TO KWOTA KTÓRĄ MOŻEMY OPEROWAĆ!
Na farbę - braknie, barwniki-brakło, ew. PCV-kę wykładzinę, no i generalnie na sterylki, leczenie, odpchlanie i wiele, wiele innych potrzeb mamy - to tylko część listu do Św. Mikołaja

Więc jeżeli ktoś ma ochotę Nas wesprzeć - pomóc to bardzo chętnie przyjmiemy każdą pomoc :ok:

Pamiętajcie że każda złotóweczka się liczy :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pt mar 04, 2011 23:38 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

MIKUŚ pisze:
Kociara82 pisze:ja zobacze jak mi sie bedzie grafik "prezentowal" na przyszly tydzien, to moze uda sie was odwiedzic :)

Zapraszamy - gorąco zapraszamy - tylko wcześniej trzeba się umówić :mrgreen:

To ja już zapowiadam-jutro wpadam:D
Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć jak to tam teraz jest:)
Basiu to napisz mi eska jutro o której dokładnie godzince będziecie, żebym nie musiała drzwi pilnować :P :P
Obrazek

Martysss

Od: Czw lip 30, 2009 17:04

Post » Pt mar 04, 2011 23:59 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Martyss trzymam kciuki za egzamin :ok: :ok: :ok:

Zadzwonię w południe.
MIKUŚ

Post » Sob mar 05, 2011 0:02 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

A co do wyglądu Przystani ojjj........pozmieniało się i to bardzo :mrgreen:

Przyjedziesz - ocenisz - i zdasz relację :mrgreen

I mamy taki piękny kanarkowy kolorek :D
Dziś z Martą rozpoczęłyśmy malowanie i efekt mnie zaskoczył i to pozytywnie :P
MIKUŚ

Post » Sob mar 05, 2011 9:32 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob mar 05, 2011 11:03 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Kilka dni mojej choroby, a tu się tyleee zmienia. Pewno jak się wykuruje, to już otwarcie będzie :D
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Sob mar 05, 2011 18:03 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Kto wie - kto wie :mrgreen:

Paweł mam wymiary woliery i boksów - zadzwonię ok. 20.
MIKUŚ

Post » Sob mar 05, 2011 18:13 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

No i szyba w drzwiach pękła - ale Martynka załatwi nową i może uda Nam się wymienić to obleśne skrzydło drzwi na nowe :mrgreen:
Dziś pomalowałyśmy próbnie drzwi - efekt zaskakujący - ładny ceglany kolorek wchodzący w czerwień.

Pomalowałam też pozostałą część na żółto - ale farby brakło, więc reszta dopiero jutro.

Marta pojechała na zakupy - czekamy na relację :wink:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]