neverending-story pisze:Nic więcej nie zrobiono, tylko dostała te 3 zastrzyki.Nawet nie wiem o co prosić żeby zrobili.Proszę poradźcie coś.Jutro mamy się pokazać po południu.
Skąd jesteś? Bo jakby coś było nie tak, to może ktoś doradzi Ci weta...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
neverending-story pisze:Nic więcej nie zrobiono, tylko dostała te 3 zastrzyki.Nawet nie wiem o co prosić żeby zrobili.Proszę poradźcie coś.Jutro mamy się pokazać po południu.
neverending-story pisze:Jestem z Bolesławca (dolnośląskie).Może jest tu ktoś z mojego miasta, chętnie się spotkam bo potrzebuję rad jak postępować z kotem,jak dbać, na co szczepić itp.
neverending-story pisze:...Kicia garnęla się do ludzi, chciała żeby ją głaskać nawet natrętnie szukała dotyku.Chodziła jakby nigdy nic po całym domu, wyjadała psu zawzięcie żarcie z miski, leżała w jego legowisku... Kicia ładnie załatwi się do kuwety...
neverending-story pisze:Lenka dziś jest jakby odmieniona, wetka pomogła i to bardzo.Nad ranem już skakała po stole. Odzyskała też apetyt -zjadła saszetkę whiskasa. Po południu idziemy do kontroli. Poproszę może o jakieś badania żeby sprawdzić czy nie choruje na coś.
neverending-story pisze:Ze sterylką to musimy się na razie wstrzymać z powodu braku kasy ( aż 150 zł:( )
ale szczepienia i odrobaczenie załatwimy dzisiaj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tundra i 57 gości