Ultardzwiękowe są tańsze w eksploatacji, ale nie mają dobrych opinii ze względu na "pylenie" Kupione, zapłacone, dostane, uruchomione, więc nie ma co myslec ze inny mogłby byc lepszy Srebkowi oczywiscie bardzo się pudełko spodobało zdjęcie wrzucę wieczorem
domyślam się, że zanim wybrałaś, trochę poszperałaś w dostępnej ofercie. Toteż i ja chętnie Cię potem pomolestuję o ten nawilżacz, bo powinnam kupić ze względu na nas wszystkich. Mam w domu bardzo suche powietrze i jak rano wstaję mam w nosie skorupę, a koty pies wysuszone nosy.
poobserwuję To jest najprostszy model-włączasz do kontaktu i jedzie No i nic nie smierdzi. są bardziej skomplikowane i z przyciskami ale umowmy się im więcej przycisków to człowiek taki jakis głupi się robi
Czasem ma takie smutne pysio. Właśnie śpi mi na kolanach.Dzisiaj miałam ciężki pracowo dzień.Po pracy położyłam się na dwie godz.Nie muszę nastawiać budzika, bo Srebek równo po dwóch godz mnie budzi.Nie wiem skąd on wie że nie śpi się dłużej bo w nocy spać nie będę. No i obudził
Femka pisze:czy on na co dzień (za wyjątkiem dni, gdy ewidentnie źle się czuje) odczuwa swoją chorobę?
Nie. Jesli jest na lekach i ja niczego nie zapomnę to nie Jak spi to ciężko oddycha i jak chce zasnąć na rękach to zawsze głowę musi mieć wyżej.Dlatego takim zaskoczeniem dla mnie było to ze zasnął ze spuszczoną głową.Dlatego musiałam zrobić zdjęcie
Gdybym miała kiedyś wybierać kota według umaszczenia, to wybrałabym właśnie takie cudne srebrne futerko A Klakier też lubi spać z łepkiem trochę wyżej niż reszta ciała - zwłaszcza jak drzemie. Bo w nocy układa się raczej płasko, ale czasem wyraźnie słychać ciężki oddech albo pochrapywanie.