Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 11:11 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

skarbonka pisze:Witam Wszystkich serdecznie :D chciałam bardzo podziękować za ciepłe słowa skierowane w moim kierunkiu i trzymanie kciuków :1luvu: Jesteście wspaniali i kochani! :1luvu: :1luvu:
To już moje drugie podejście do forum po operacji i mam nadzieję, że już mi się nie pogorszy i będę brała czynny udział w forum :ok:
Pozdrawiam z szarego Gdańska! :1luvu:

Witamy z powrotem i zdrowiej :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt mar 04, 2011 11:12 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

skarbonka pisze:
iza71koty pisze:Kurcze wczoraj chciałam gdzieś wypatrzeć taniej Feliweya do kontaktu i ...kurcze taki drogi jest. :| U Wetki pytałam to też sobie tyle licza :| . Myslałam żeby zamontować do kontaktu w jednym pokoju.Czasem koty nosi nie do wytrzymania. Trochę by się wyciszyły ,ale cena mnie przeraża. :| Myslę co tu zrobić. :roll: Kurcze będe miec teraz troche wydatkow. Swiąt co prawda robić nie będę ,bo Męża nie będzie w domu. Ale teraz czeka mnie trochę dodatkowych kosztów. Myślę. Może Bazarek na ten cel.... :roll:

Izuś ja mam trzy wtyczki używane po Feliway więc deklaruję, że Ci je oddam, a wtedy możemy pozbierać fundusze na wkłady :D

Dobrze Aniu. :D Tylko kurcze...wkłady są cholernie drogie w tym rzecz. :| Myślę.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt mar 04, 2011 11:14 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

skarbonka pisze:Witam Wszystkich serdecznie :D chciałam bardzo podziękować za ciepłe słowa skierowane w moim kierunkiu i trzymanie kciuków :1luvu: Jesteście wspaniali i kochani! :1luvu: :1luvu:
To już moje drugie podejście do forum po operacji i mam nadzieję, że już mi się nie pogorszy i będę brała czynny udział w forum :ok:

Bardzo się cieszę że JESTEŚ!!! :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Pt mar 04, 2011 11:15 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

sennaewa pisze:Witam wieczornie, u mnie mój koteczek po operacji uszka wraca do zdrowia. Cieszę się też, że na bazarku coś się dzieje i będę mogła pomóc grosikiem.
Mam też w domu nowego psiego tymczasowicza, który zamarzał w schronisku - dosłowie, ma nawet odmrożoną doopkę i łapki.

Oto mój piękny pieseczek szukający domku.
Obrazek

Biedna psinka, jak widzę takie biedy zaraz mam przed oczami obraz dwóch bokserów w schroniskowej klatce. Takie psy giną w oczach i umierają w takich miejscach :cry: Dobrze,że temu się udało :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt mar 04, 2011 11:18 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:
skarbonka pisze:
iza71koty pisze:Kurcze wczoraj chciałam gdzieś wypatrzeć taniej Feliweya do kontaktu i ...kurcze taki drogi jest. :| U Wetki pytałam to też sobie tyle licza :| . Myslałam żeby zamontować do kontaktu w jednym pokoju.Czasem koty nosi nie do wytrzymania. Trochę by się wyciszyły ,ale cena mnie przeraża. :| Myslę co tu zrobić. :roll: Kurcze będe miec teraz troche wydatkow. Swiąt co prawda robić nie będę ,bo Męża nie będzie w domu. Ale teraz czeka mnie trochę dodatkowych kosztów. Myślę. Może Bazarek na ten cel.... :roll:

Izuś ja mam trzy wtyczki używane po Feliway więc deklaruję, że Ci je oddam, a wtedy możemy pozbierać fundusze na wkłady :D

Dobrze Aniu. :D Tylko kurcze...wkłady są cholernie drogie w tym rzecz. :| Myślę.

Tak wiem, ale sam wkład można kupić za 54zł plus przesyłka, a komplet jakieś 30-40 zł drożej możemy spróbować pozbierać grosiki :D
tu link do Allegro na wkłady:
http://aukcjewp.wp.pl/extra-feliway-uspokajacz-dla-kotow-i1488147135.html
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 04, 2011 11:28 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

O kurcze to tanio znalazłas. 8O Ja widziałam wczoraj ofertę ale prawie 80 zł. :| ten co podajesz to sam wkład czy z wtyczką?Zeby uniknąć tych dodatkowych kosztów, trzeba by było chyba zapłacić przelewem tak?

iza71koty

Post » Pt mar 04, 2011 11:37 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ania to ile wtyczek możesz mi odstapić dwie? Pomożesz mi w Bazarku?

Chciałabym zdobyć pieniążki na dwa wkłady.Żeby wtyczki były w dwóch kocich pokojach.

iza71koty

Post » Pt mar 04, 2011 11:45 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Wracaj szybko do zdrowia :1luvu:
Pozdrowienia ze słonecznej Warszawy :lol:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt mar 04, 2011 11:49 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ania mam skończone dwa obrazki. :wink: Możemy je wystawić na ten cel.Może coś się uzbiera? :oops: Potrzebuję Twojej Pomocy. :wink:

iza71koty

Post » Pt mar 04, 2011 11:50 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:O kurcze to tanio znalazłas. 8O Ja widziałam wczoraj ofertę ale prawie 80 zł. :| ten co podajesz to sam wkład czy z wtyczką?Zeby uniknąć tych dodatkowych kosztów, trzeba by było chyba zapłacić przelewem tak?

to ja bym sie zajela zbiorka, zakupem. ja odstapie Ci wszystkie 3 wtyczki, 54zł to cena za sam 1 wkład- przesylka to 6zł za list polecony bez wzgledu na ilosc sztuk lub kurier 15zł, ale wiem z doswiadczenia, ze to bardzo dobra cena.
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 04, 2011 11:51 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Ania mam skończone dwa obrazki. :wink: Możemy je wystawić na ten cel.Może coś się uzbiera? :oops: Potrzebuję Twojej Pomocy. :wink:

dobrze pomoge :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 04, 2011 11:52 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:

Wracaj szybko do zdrowia :1luvu:
Pozdrowienia ze słonecznej Warszawy :lol:

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 04, 2011 11:52 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Dobrze. :D Zajmij sie tym. :1luvu: Mam robić zdjecia? Zajmiesz sie Bazarkiem?

Daj mi maila na pw. :wink:

iza71koty

Post » Pt mar 04, 2011 11:53 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

taizu pisze:

Witamy z powrotem i zdrowiej :1luvu:

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 04, 2011 11:54 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Dobrze. :D Zajmij sie tym. :1luvu: Mam robić zdjecia? Zajmiesz sie Bazarkiem?

Daj mi maila na pw. :wink:

tak zajme sie lecz musisz mi fotki wyslac gdyz u mamy nie mam aparatu :oops:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

[poprzednia][następna]