K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 03, 2011 23:50 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

U mojej sąsiadki czeka na dom ok. roczny kocurek - miły, łagodny i grzeczny. Po kastracji i szczepieniu będzie do oddania.

Obrazek
Więcej zdjęć tutaj: http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/ ... ery&cat=76
Niedługo napiszę mu tekst do ogłoszeń.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt mar 04, 2011 0:18 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Kolejny bazarek dla sierściuchów Etiopii z różnymi różnościami (jestem w trakcie tworzenia):
viewtopic.php?f=20&t=124954

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt mar 04, 2011 2:06 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

dziewojki, poszukuję feliway'a - tż mi donosi o eskalacji bójek między truskawką a karmelem, truskawka się znowu wycofuje pod łóżko, a już tak ładnie siedziała z nami :(
żebym była pewna, że poskutkuje, to bym wydała te 100zł - dlatego chciałabym najpierw wypróbować przez kilka dni, czy faktycznie efekty są.
ma ktoś nieużywany gdzieś w szufladzie? (wiem, naiwność przeze mnie przemawia)

ew. czy ktoś ma dyfuzor, sam wkład jednak już sporo taniej wychodzi?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt mar 04, 2011 7:36 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Kocuria pisze:dziewojki, poszukuję feliway'a - tż mi donosi o eskalacji bójek między truskawką a karmelem, truskawka się znowu wycofuje pod łóżko, a już tak ładnie siedziała z nami :(
żebym była pewna, że poskutkuje, to bym wydała te 100zł - dlatego chciałabym najpierw wypróbować przez kilka dni, czy faktycznie efekty są.
ma ktoś nieużywany gdzieś w szufladzie? (wiem, naiwność przeze mnie przemawia)

ew. czy ktoś ma dyfuzor, sam wkład jednak już sporo taniej wychodzi?

Mam i jedno i drugie.
Gdybyś podjechała, pożyczę.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pt mar 04, 2011 9:01 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Rudi już jest zdrowy, jeszcze tylko posiedzi z tydzień w klatce aby mu do głowy nie przyszło wskakiwanie na jakieś wyżyny. Za tydzień można go szczepić i szukamy domu. (Dziewczyny, a Nushka kiedy do kontroli?).

Niestety, posypała się malutka psica Tinka. Operacja potrzebna na gwałt albo będzie po psie, co nie znaczy, że jak będzie operacja to też się uda. Trzeba jej założyć cewnik pod czaszkę, bo leki już nie odprowadzają tyle płynu ile powinny. Dr Niedzielski właśnie go ściąga i takie ustrojstwo kosztuje 1700 zł :cry:, do tego badania, operacja ... No cóż, zawsze można ją uśpić ... Każdego zwierzaka w gorszym stanie zawsze można uśpić, niektórzy robią to ze zdrowymi (A propos, Cammi mówiła, że Fuks teraz tak je, że jej ciężko go już nosić, zdaje się, że on tez był do uśpienia)
Z lepszych wieści, ale nie w pełni, to sunia Andzia z olbrzymim guzem już po operacji i czuje się super ale oczywiście wetka wynalazła guza na nie w pełni usuniętej listwie mlecznej. Więc będzie drugi zabieg.
A dr Duda dorzuciła nam faktur na ok 1800 zł ...
Mamo, na pomoc!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt mar 04, 2011 10:37 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Może wrzucić na stronę/facebooka i zbierać pieniądze z podaniem stanu konta, tak jak w przypadku Miko?
I może wrzucić też Wypłosza w poszukiwaniu wirtualnych opiekunów? (Wysłałam jakiś czas temu opis na mail.)
Wypłosz je tylko specjalistyczną karmę i chyba trzebaby mu zrobić jakieś badania (2 miesiące leczenia i ciągle jakieś problemy). Przychodzi mi na myśl test białaczkowy, na karłowatość, badanie kału...

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt mar 04, 2011 12:42 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

za moment (dwa dni) wrócę do krk, to pobazarkuję, obiecuję. + za moment zaczną spływać procenciki, prawda? nie toniemy jeszcze na amen?

anno, dziękować :1luvu: piszę do cię pw.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt mar 04, 2011 13:02 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

viewtopic.php?f=20&t=124972 i ode mnie też bazarek dla podopiecznych Etiopii :)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pt mar 04, 2011 19:29 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

kasumi pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124972 i ode mnie też bazarek dla podopiecznych Etiopii :)

Dziękuję w imieniu sierściuchów .... :1luvu:

Poszukuję weta tfu lekarza który dobrze robi USG jamy brzusznej ..Tylko naprawdę dokładnie i dobrze opisuje ...

Tweety Lutra co z tą bazą :( :?:
Nadal nie mam .....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt mar 04, 2011 20:34 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

słałamwczoraj,dwa maile,nic nie doszło?
podeślij mi adres.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt mar 04, 2011 22:39 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

lutra pisze:słałamwczoraj,dwa maile,nic nie doszło?
podeślij mi adres.

Nie doszło na żaden .....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt mar 04, 2011 23:05 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Ile lat ma Nushka?
Czy "kolorowe koty" Toszy znalazły domy? O ile wiem - Jaruś, a pozostała dwójka?
Zaznaczam :wink:

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Pt mar 04, 2011 23:48 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Etiopia pisze:
kasumi pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124972 i ode mnie też bazarek dla podopiecznych Etiopii :)

Dziękuję w imieniu sierściuchów .... :1luvu:

Poszukuję weta tfu lekarza który dobrze robi USG jamy brzusznej ..Tylko naprawdę dokładnie i dobrze opisuje ...

Tweety Lutra co z tą bazą :( :?:
Nadal nie mam .....

ja już nie wysyłałam, bo Lutra zrobiła to przede mną

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt mar 04, 2011 23:51 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

kitkowa pisze:Ile lat ma Nushka?
Czy "kolorowe koty" Toszy znalazły domy? O ile wiem - Jaruś, a pozostała dwójka?
Zaznaczam :wink:

Biało-bura Pati ma szanse na dom. Na razie jest na antybiotyku, ale bardzo ładnie sie leczy. na razie lepiej nie zdejmować jej ogłoszeń. Za to Jarusia można zdjąć, bo choć obsikał wszystkie łóżka, raczej do nas nie wróci :)

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Sob mar 05, 2011 1:00 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

ja tak nieśmiało zapytam co u Dudzi?
świe.. z ucha poszedł precz?
ona w tej klateczce nie zdziczeje?
oczko się nie psuje?
czy bywam tam ktoś z tych fotografów robiących takie śliczne zdjęcia?

wiem, wiem... upierdliwość

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

[poprzednia][następna]