AYO pisze:odczuwam je tylko UWAGA w dobrze resorowanych nowoczesnych samochodach :
Nie mam choroby lokomocyjnej ale kiedyś wybraliśmy się do Czech moim matizem i jakoś nie za dobrze to zniosłam, mały, rzucał na boki, no generalnie niefajnie było

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:odczuwam je tylko UWAGA w dobrze resorowanych nowoczesnych samochodach :
agnieszka1565 pisze:AYO pisze:Można się spotkać w jakims innym kurorcie, żeby innym było bliżej
ja mam możliwość załatwić za małą kaskę domki w Sierakowie
sunshine pisze:Ja nawet nie próbuje zrozumieć pita. Co roku ściągamy program dla idiotów, gdzie na każdej kolejnej stronie jest napisane: wpisz wartość z tej i tej pozycji. Wcześniej zaznaczam z jakiego tytułu mam dochody(umowa o pracę, zasiłek, umowa zlecenie itp). A na koniec drukuję gotowy, wypełniony druk.
Patmol pisze:a czytałaś to kiedyś?
tam jest wszystko porządnie i po kolei opisane
salvadoredali67 pisze:Rzeźnik ze wschodniej Wawy do Zakopca. początek lat 90.
AYO pisze:Widzę, ze sobie świetnie beze mnie radzicie
AYO pisze:Dziś w ramach tego, że nic ciekawego mi sie ostatnio nie zdarzyło, wyrypałam się na przejściu dla pieszych z dużym hukiem i rozrzutem, skutecznie wstrzymując ruch na jednym z głównych skrzyżowań
Można się śmiać - nic wielkiego sobie nie zrobiłam ale up..łam sie jak dzieciak w gliniance
I taka malownicza jechałam autobusem posykując i wzbudzając powszechne zainteresowanie
Jestem kobieta upadłą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 75 gości