TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 15:58 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Witam ale smutno mi bardzo. Przed chwila dostałam wynik histopatologii Betti. Diagnoza - nowotwór ,złośliwy guz mieszany.Mam sie skontaktować osobiście z wetem i przywieść Betti do niego.Jestem w szoku nie wiem co robic, co mysleć. Łzy mi lecą ciurkiem. Dopiero Kicia odeszła 8 stycznia i znowu taka wiadomość. Nic nie mówcie i nie piszcie. Sama się odezwę i poprosze o rady i pomoc. Marta
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Śro mar 02, 2011 16:48 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

kasia86 pisze:Dorotko, ja też nie nawiedzę rozstań z tymczasami. :(

Chciałam zapytać czy to normalne, że york dostaje zadyszki wtedy gdy się cieszy,np, powitania?
To tak podobno wygląda, że jemu tchu brakuje, ale gdy go się weźmie na ręce to odpocznie i jest wszystko dobrze.
Ja się nie znam na psach zupełnie, ale powiedziałam, że popytam u fachowców.

Kasiu86 to absolutnie nie jest normalne ,to tak jak i my ,zdrowy człowiek śmieje się ,biega ,gada jak najęty i jest ok .chory za ziaja się zasapie ,ja uważam że trzeba biegusiem do weta sprawdzić serduszko ew. płuca.
muza_51 ,tak strasznie mi przykro :cry:

zaraz do nich zadzwonię ,nie wytrzymam tego ,ta sunia byłą dziczką jak do mnie trafiła ,nie polubiła nawet Gada :cry:
mam nadzieje ze to tylko moja głupota .
wiem ze potrwa to parę dni ,ale nie dać jej szansy to było by nie fer.

tym bardziej ze następne czekają.
jutro mam dostać na odninianie maluszka ,który odstaje od rówieśników ,mniej ,mniej rośnie i generalnie czas trzeba tylko poświęcić maliźnie .
mam nadzieje że mi się to uda.

Sarenka poszła do domku za 80gr. coraz tańsza jestem ,już nawet nie za złotówkę adopcyjną :twisted: ale za to dostałam upominek w postaci żelu pod prysznic ,chyba pani wiedziała że( wody nie było )mam problemy z higieną :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro mar 02, 2011 17:43 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Obcym ludziom nie daje się takich prezentów-ewidentny brak kultury :mrgreen: Moja sarenkaaaaa :placz:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro mar 02, 2011 18:23 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

http://www.youtube.com/watch?v=0gF6xS9f_rE
Dzięki uprzejmości Bubora Lizak (Maciuś) ma (wczoraj) nagrany film. 6,5 kg kota :D 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro mar 02, 2011 18:27 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:
kasia86 pisze:Dorotko, ja też nie nawiedzę rozstań z tymczasami. :(

Chciałam zapytać czy to normalne, że york dostaje zadyszki wtedy gdy się cieszy,np, powitania?
To tak podobno wygląda, że jemu tchu brakuje, ale gdy go się weźmie na ręce to odpocznie i jest wszystko dobrze.
Ja się nie znam na psach zupełnie, ale powiedziałam, że popytam u fachowców.

Kasiu86 to absolutnie nie jest normalne ,to tak jak i my ,zdrowy człowiek śmieje się ,biega ,gada jak najęty i jest ok .chory za ziaja się zasapie ,ja uważam że trzeba biegusiem do weta sprawdzić serduszko ew. płuca.

Tak też powiedziałam koledze z pracy, że to coś nie tak, że może coś z sercem mieć.
Jego brata którego wzięli najpierw, bo był najmniejszy z miotu, oddali z powrotem bo nic nie chciał jeść i był apatyczny, gdy tam wrócił od razu ozdrowiał w stadzie i przy mamci.
No cóż, psiak z hodowli niby legalnej ale bez papierów tylko z książeczka szczepień. :evil:
Dzieki :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro mar 02, 2011 18:56 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Obrazek
Dorciu, poznajesz tego pana?

Foto: Bubor
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro mar 02, 2011 18:59 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Głupie jest takie piękne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Monia, wrzucisz tę fotkę do wątku Chlorów :mrgreen: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro mar 02, 2011 21:55 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Powodzenia w pracy dla Gadziny :ok:
Na początku jest ciężko, ale jak się wpadnie w trybiki robi się łatwiej.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw mar 03, 2011 5:53 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

DZIĘKI KOCHANI .
oczywiście nie śpię od 4 :crying:
boli mnie gardło. :cry:

Marcelibu toż to mój piękny :1luvu: i wcale nie głupi tylko mądry inaczej :mrgreen:

Kasia86 wbrew wszystkim obiegowym poglądom i w hodowli z papierami zdarzają się takie rzeczy ,weź choćby moją Amandę ,kupiona 9 lat temu za ciężkie pieniądze ,z małej domowej hodowli z papierami a ciemiączko niezarośnięte :evil: oczywiście nikt mi tego nie powiedział...
Całe życie trzeba było ją bardzo pilnowąć żeby się nie uderzyła w główkę i tak już zawsze.

Sarenka czyli Tekila vel Zojka została Czikitą i jest już przekupiona ,nie całkiem ale już :wink: więc wielkie uuuffff.
buziaki jestem totalnie do dupy.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 03, 2011 8:40 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dorciu masz wieści na temat Sarenki? Jestem pewna, że będzie jej bardzo dobrze, przecież Ty nigdy zlych domków nie wybierasz :D więc się nie martw. Kciuki za Sarenkę :ok: a Ty lecz gardełko może czymś płucz np. szałwią

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw mar 03, 2011 9:14 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Chyba czas na kolejną część :)

gosiaa

Post » Czw mar 03, 2011 15:16 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

oj czas na następną setuchnę .
a więc zapraszam do nowego wątku który zaraz się pojawi . :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 03, 2011 16:27 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dorcia standardowo zapomniała o linku do kolejnej części :)

viewtopic.php?f=1&t=124924&p=7170321#p7170321

gosiaa

Post » Pt mar 04, 2011 6:12 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

właśnie sobie przypomniałam :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia]