cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 21:20 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- niebawem WIELKIE OTWARCIE

Misja przełozona na jutro.

Wasia59 witamy serdecznie :)
MIKUŚ

Post » Czw mar 03, 2011 20:56 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- niebawem WIELKIE OTWARCIE

Witajcie, prace remontowe idą pełną parą.
Karolina "Misja" wykonana :)

Jutro już chyba malujemy?

Dostałam rachunek za prąd - nie jest powalający, bo i zużycie prądu było bardzo małe, jednakże już za marzecz przyjdzie o wiele wyższy.
MIKUŚ

Post » Czw mar 03, 2011 21:19 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- niebawem WIELKIE OTWARCIE

Czy ktoś ma może szafkę pod zlewozmywak ?
MIKUŚ

Post » Czw mar 03, 2011 21:28 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- niebawem WIELKIE OTWARCIE

Generalnie remont zbliża się ku końcowi - bubor czekamy :wink:
MIKUŚ

Post » Czw mar 03, 2011 21:39 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- niebawem WIELKIE OTWARCIE

MIKUŚ pisze:Witajcie, prace remontowe idą pełną parą.
Karolina "Misja" wykonana :)

Jutro już chyba malujemy?

Dostałam rachunek za prąd - nie jest powalający, bo i zużycie prądu było bardzo małe, jednakże już za marzecz przyjdzie o wiele wyższy.

Ja jutro pomogę w remoncie.Dziękuję z zastrzyki dla grubego,ja jestem anty -zastrzykowa :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw mar 03, 2011 21:40 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- niebawem WIELKIE OTWARCIE

mar_tika pisze:Ja jutro pomogę w remoncie.Dziękuję z zastrzyki dla grubego,ja jestem anty -zastrzykowa :?

A kto dzisiaj pomagał :mrgreen: Dzięki :wink:
MIKUŚ

Post » Czw mar 03, 2011 21:41 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- niebawem WIELKIE OTWARCIE

MIKUŚ pisze:Czy ktoś ma może szafkę pod zlewozmywak ?

zmień temat wątku, może ktoś zauważy apel :)

mar_tika

Post » Czw mar 03, 2011 21:47 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Dzięki - zrobiono.
Więc moi Drodzy poszukujemy szafki pod zlewozywak. Jakby ktoś miał zlewozmywak - też się nie obrazimy :mrgreen:

no i potrzebna jest ta nakładka na kibelek - jakoś się to nazywa.......

Przydały by się też kuwety, półki, półeczki, itp. Więc mówcie co macie :)

Czekamy na propozycje.

No i PCV-ka!!!!!! W Y K Ł A D Z I N A
MIKUŚ

Post » Czw mar 03, 2011 21:51 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Mam jedną kuwetę na zbyciu - co prawda nie jakaś super-hiper, bo używana. Także jak wyzdrowieje to podrzucę.

Jak tak dalej pójdzie to otwarcie szybko będzie!! :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Czw mar 03, 2011 21:52 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Czyli ogólnie mówiąc remont zbliża się ku końcowi :ok:
Ostatnio edytowano Czw mar 03, 2011 21:52 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Post » Czw mar 03, 2011 21:52 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

nakładka na kibelek=deska sedesowa? :D
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Czw mar 03, 2011 21:53 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Kicia_Kluska pisze:nakładka na kibelek=deska sedesowa? :D

No chyba o to Baśce chodziło :mrgreen:

mar_tika

Post » Czw mar 03, 2011 21:59 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Kicia_Kluska pisze:nakładka na kibelek=deska sedesowa? :D

Ano właśnie :mrgreen: Wiedziałam że jakoś tak to się nazywa :ryk:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]