Ej, puście trochę pary bo mnie ciekawość zjada, a niewiele i tak mnie już zostało
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Marzenia ja je tylko przewiozę do Smarti A na jakie nazwisko? Nie wiem ........wywnioskowałam , że moje . SzK ale oczywiście, że Cię zabiorę
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Dziewczyny mi 14:00 u Smarti pasuje tylko... niestety nie będę mogła się z Wami zabrać z Palucha. Spotkamy się na miejscu bo ja na 90% będę jechała z Otwocka. Mimo wszystko polecam się w przypadku jak któraś będzie chciała zabrać się z powrotem (chyba, że będzie strach w oczach to też zrozumiem )
Smarti jakbyś mogła mi jeszcze na pw podesłać swój adres to będę dźwięczna. Tak jak ustaliłyśmy biorę ze sobą 5kg indoora i mnóstwo miłości dla futer
Cześć Słonka! Wymiziajcie ode mnie całe towarzystwo, dobrze?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Erin pisze:Cześć Słonka! Wymiziajcie ode mnie całe towarzystwo, dobrze?
a moze wpadniesz z pierogami?
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Marzenia, Ty się uspokój, bo jak ja zacznę seryjnie je robić, to wiesz co będzie Chętnie bym wpadła, ale może się wybiorę za około 1,5 tygodnia - jak Bóg da i partia (przyjaciół piwa) dopomoże
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
OK - za 1,5 tygodnia tez będziemy - w końcu trzeba kontrolować dt smarti, c'nie? Np. czy kotów w kominku nie piecze na śniadanie dla TŻta