» Śro mar 02, 2011 23:27
Re: Super Bager i Cudna Heksa szukają domu
Jeśli to ta sama Pani to faktycznie SUPER. NIC NIE POWIEM!
Co do Bagera - kurcze nooo byłam.........
Noo - hmmmmmmm
Bardzo miła dziewczyna z Litwy z wielkimi zdziwionymi oczami - wszystko dziwne "ze transporter". ze kot może wyjśc przez okno ( niziutkie 1 piętro, niezabezpieczone okna rzecz jasna + ogromne drzewo z gałęzią niemal wchodzącą do domu..), wynajmowane mieszkanie.
Innymi słowy - miła młodziutka dziewczyna z Litwy, która "chce się mieć do kogo przytulić". Nooo i ok.
Ale karmy, weci, transportery.............CZARNA MAGIA
zostawiłam listę zakupów - zobaczymy.........
To nie jest taki dom jak ten co w sprawie Heksy dzwonił.......Dom, który się przedstawia - opowiada o sobie i pyta "co jeszcze by pani chciała wiedzieć"...........
Podobał mi się.......ale ja to już sie boję zapeszać! - w sensie ten dla Heksi
Ona w piatek jedzie na czyszczenie zęborów.........w sobotę się z Panią umówiłam.......ciii zobaczymy
Bo jeśli chodzi o Bagera - to bez fajerwerków. Ja nie twierdzę, ze to jest zła osoba.......noo nieeeeee skąd. Ale taka kurcze ............hmm noo mało świadoma.
A'propos będąc z Gerardem we wtorek na kontroli wpadłam na mojego Chrupka. Serce mi urosło:-). Jeeeeeny ale mu fajny dom wyczarowałam. Młodzi ludzie........też wynajmowane mieszkanie. Ale od razu mi się podobali ( zwłaszcza ona....). Kot ma alergię pokarmową. Jest wielki, rudy, kochany, zadbany. I wiecie co mi powiedzieli?!
KIEDYŚ będzie dobrze - bo musi być! i że wszyscy im i tak TAKIEGO kota zazdroszczą.
Jak mnie budują takie akcje........to tylko ja wiem.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"