Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szkoda, masz niewłaściwe wzorce. A czcionka dlatego, że nie odnosi się to bezpośrednio do tematu wątku. Treść jest widoczna dla każdego i na pewno nie o mnie źle świadczyErin pisze:Liwia_ pisze:Tak przez ścisłość - Graszka poinformowała mnie, że nie znalazła w moich postach niczego do moderacji. I - nie, nie atakowałam, wyrażałam swoje wątpliwości co do działalności dt, bez argumentów ad personam. Szkoda, że Ty nie starasz się pisać właśnie w ten sposób, zamiast obrażać dyskutantówAle to dywagacje nie na temat.
Biorę przykład z najlepszych w tej dziedzinie![]()
A swoją drogą, skąd ta mała czcionka?
Żeby jak najmniej osób przeczytało?
Marzenia11 pisze:Z tego powodu posty były zgłaszane do moderacji, a niektore z powodu pomowień i obraźliwych stwierdzeń.
Liwia_ pisze:Szkoda, masz niewłaściwe wzorce. A czcionka dlatego, że nie odnosi się to bezpośrednio do tematu wątku. Treść jest widoczna dla każdego i na pewno nie o mnie źle świadczyMam nadzieję, że to koniec OT.
black_lodge pisze:To już słowa krytyki nie można napisać i nie można domagać się od dorosłej osoby uzasadnienia swojego stanowiska, bo to od razu to jest nagonka? No bez przesady. Bycie modem to niewdzięczna robota i trzeba mieć jaja oraz twardą d.. siedzenie. Takie są fakty. Niejeden z nas pewnie dał tu i ówdzie ciała w życiu, ale przepraszał, wyciągał wnioski i do przodu. Chociaż pewnie, można siąść i płakać, jaki to świat zły.
Z Sis się jak zwykle zgadzam
joshua_ada pisze:Marzenia, bardzo chętnie poznam Twoją opinię na tamat obraźliwych stwierdzeń w wątku Carlita. Które konkretnie zgłosiłaś jako obraźliwe i pomówienia?
Bo ja patrzę na te usunięte skany i nie widzę ani pomówień ani obraźliwych. Dlatego Ciebie dopytuję: konkretnie które? Wskaż, proszę? I które off topici są dozwolone, a które nie?
[/quote]PcimOlki pisze:smarti pisze:Moja Mama zawsze mówi "psy szczekają - karawana idzie dalej"![]()
Moja mama mówi:
Błądzić jest rzeczą ludzką. Trwać w błędzie jest głupotą!
Jesteś betonem, który przetrwa wieki, wątpliwością myślenią nigdy nie skażony.
PcimOlki pisze: Sprawa ciągnie się dość długo, a Carlino mający objawy i wyniki wskazujące na bakteryjną infekcję górnych dróg moczowych, której eliminacja jest kluczowa dla zatrzymania procesu degradacji nerek, nie jest ani w tym kierunku leczony, ani też nie została ta hipoteza wykluczona przez wykonanie stosownej diagnostyki ocenionej przez dobrego weta. J
Osobiście znam wetów twierdzących, że nie ma szans na wyleczenie bakteryjnego zapalenia nerek, a jednak wyleczyłem je. Nie dajmy się więc zwariować i jeśli ktoś twierdzi, że można coś zrobić lepiej dla kota, sprawdźmy to, a nie stawiajmy twierdzenia jednego dyplomowanego nieuka przeciw wątpliwościom wielu doświadczonych, niedyplomowanych amatorów, którzy poświęcili wiele czasu na szukanie najlepszego sposobu postępowania dla swoich podopiecznych. Wetów jest wielu, naszym zadaniem jest wybranie najlepszego z dostępnych.
Z tych przyczyn, pozwalam sobie na twierdzenie, że osoby działające tak jak smarti, nie powinny prowadzić DT w ogóle. Nie wspominając już o finansowym wsparciu dla nich. Jest wiele sposobów na efektywniejsze wykorzystanie środków. Nie rozumiem celu manipulacji informacją jaka ma miejsce, ani ze strony moderacji, ani ze strony smarti. Całą odpowiedzialnością za niewłaściwe leczenie kota, prowadzące wprost do jego śmierci, obciążam smarti - nie psy obszczekujące karawane.
Erin pisze:Nie oceniaj innych własną miarą.
Akurat Ty i osoby zgodne w poglądach urządziły nagonkę, nie na odwrót.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość