anulka111 pisze:A i jeszcze jedna zawieszke na klucze potrzebuje w innym kolorze niz pomaranczowa
a jaki to inny kolor?

Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze:A i jeszcze jedna zawieszke na klucze potrzebuje w innym kolorze niz pomaranczowa
Thorkatt pisze:ewagrz pisze:Thorkatt pisze:A jaki kolor dla Mamyi też MCO
Obowiązkowo MCO . A kolor to może rudo brązowy . No taki szylkretowy jak moja Gamisia
Nie znam kota, proszę mi go na wzór przysłać
Gibutkowa pisze:Basiuuuu... A czy Ty takie wełniaczki robisz?
Bo jak tak to ja bym chciałaaa... dwaaaa i jeszcze trzyyy... to razem pięć!![]()
I myszkę jak masz na zbyciu, jakąkolwiek. France chcę dać
Prosiłabym też, jeśli jeszcze jest materiał, dwie myszki z różowego baranka z np. szarymi uszkami i trzy fioletowe myszki z np. różowymi uszkami albo innymi - wg uznaniaThorkatt pisze:Bo jakby ktoś chciał z różowego baranka albo futrzanego fioletowego z różowymi wtrętami, to mam
key_west pisze:Witam
chciałabym zamówić cztery kotkowe zawieszki z odblaskiem, wszystkie w jasnych, pastelowych kolorach (może byc błękitny, niebieski, lawendowy, miętowy, bladoróżowy, choć wrzosowy też) żółta zawieszka z pomarańczowymi lub szarymi dodatkami też byłaby świetna, bo kocham żółty kolor
Prosiłabym też, jeśli jeszcze jest materiał, dwie myszki z różowego baranka z np. szarymi uszkami i trzy fioletowe myszki z np. różowymi uszkami albo innymi - wg uznaniaThorkatt pisze:Bo jakby ktoś chciał z różowego baranka albo futrzanego fioletowego z różowymi wtrętami, to mam
Od trzech godzin czytam ten wątek i przez te wszystkie zachwyty mam już wypieki z ciekawości
Pozdrawiam serdecznie
anulka111 pisze::PDziękuje-moje koty juz maja ubaw z nowych zabawek-Smakusia zamordowala na smierc ogromnego wezoszczurka
myszke zaanektowal -gucio i sie pastwi na zmiane z Rysiem
![]()
Moj szalony listonosz znowu sie wykazal.....wrzucil mi przesylke.............w balkon
brat wrocil wczesniej z pracy i mi ja wstawil do przedpokoju......ten listonosz jest niereformowalny
a jakby ktos mi myszy i szczurzaki ukradl ,to bym, go chyba pocwiartowala
![]()
Koty maja odlot z radosci-Rys tak sie zapamietal w mordowaniu ,ze probowal mi w zabawie podgryzac rece-ale dmuchniecie ..pomoglo mu wrocic do rzeczywistosci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości