Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 21:08 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Liwia pisze:
moś pisze:Liwia- ja tez tak mam :lol:

żeś głup czy że masz przestawiony? 8)

Ja na przykład - i jedno, i drugie :roll:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro mar 02, 2011 21:20 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

vega013 pisze:
Liwia pisze:
moś pisze:Liwia- ja tez tak mam :lol:

:ryk: nie odpowiem bo sie podloze
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro mar 02, 2011 21:23 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

moś pisze:
vega013 pisze:
Liwia pisze:

:ryk: nie odpowiem bo sie podloze

Co się przejmujesz? :piwa:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro mar 02, 2011 21:36 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

A ja zachęcam do ponownego lub po raz pierwszy przeczytania historii choroby i śmierci Ozzyego.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw mar 03, 2011 7:47 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dzień dobry
jak się czuje Brzydzia? dalej siedzi w klatce? widział ją lekarz? jest leczona?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw mar 03, 2011 10:21 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:ależ proszę
sama sprawdź profili - tam jest funkcja wyświetlania postów - niewiele trzeba aby się zorientować ze najwięcej postów nastukanych jest w wątkach Mirki i Anulki (gdzie sama zaczęła i mąci) i prawie żadnego zapytania o koty
nie jest tego dużo raptem 6 stron - doczytasz bez problemu
to niby kto to jest? miłośnik kotów?

Czy miłośnikiem kotów jest ten, kto "pyta o koty"? Nie, dalia, to za mało.
Sympatia do kotów, troska o nie, wyraża się w zupełnie inny sposób.
Twoje pytania o kota nie są wyrazem Twojej sympatii i troski o niego. Zadajasz je z niskich pobudek, żeby dokuczyć osobie, która się kotem opiekuje.

Oj, dalia, za bardzo się interesujesz moją osobą.
Poza tym to nie miejsce na to, ponieważ to jest - jeżeli tego nie zauważyłaś - wątek o kotach Mirki.
Jeżeli chcesz o mnie pogadać, to zrób to w innym wątku. Albo załóż oddzielny wątek, do pogadania o mnie. Ze mną lub beze mnie.

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Czw mar 03, 2011 10:27 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Dobrze, że Richie nie jest sam. Widać, że z drugim kolegą się lubią.
Śliczne, złociste, zadowolone rudzielce :1luvu:

A czy ja mogłabym prosić o jakieś kolejne zdjęcie "kociej kołderki"? :kotek:

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Czw mar 03, 2011 10:31 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Czy mogę zrobić ogłoszenia któremuś kotu? Potrzebowałabym zdjęć i opisu na mejla.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw mar 03, 2011 10:37 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Ja tylko gwoli przypomnienia: jakie badania miały robione koty w ciągu ostatnich 6 m-cy? (oczywiście poza tymi, które chorowały i odeszły). Co się dzieje z Brzydzią? Czy była u lekarza? W zamian za odpowiedzi chętnie dorzucę się do jej ewentualnego leczenia.

Liwia - odezwę się do Ciebie jak odzyskam pełny dostęp do swojego kompa - padł mi system i grzecznościowo korzystam z cudzego.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Czw mar 03, 2011 11:48 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Sky_fifi całej "kociej kołderki" dzisiaj nie będzie, ale kilka kotów na niemiłosiernie zakłaczonej mojej pościeli mogę wstawić. :wink:

Obrazek Kola Obrazek Mała Obrazek Beti Obrazek Czesio

Obrazek Smużka i Daisy Obrazek Rudek
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw mar 03, 2011 13:46 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Ponawiam moją propozycję co do ogłoszeń. Chętnie poogłaszam Oktę :1luvu:

seidhee

Post » Czw mar 03, 2011 13:55 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

seidhee pisze:Ponawiam moją propozycję co do ogłoszeń. Chętnie poogłaszam Oktę :1luvu:

O jakim rodzaju ogłoszenia piszesz? O znalezieniu DS dla kota czy o znalezieniu datków i darczyńców na Oktę?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw mar 03, 2011 14:02 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
seidhee pisze:Ponawiam moją propozycję co do ogłoszeń. Chętnie poogłaszam Oktę :1luvu:

O jakim rodzaju ogłoszenia piszesz? O znalezieniu DS dla kota czy o znalezieniu datków i darczyńców na Oktę?

Chodzi mi oczywiście o ogłoszenia adopcyjne.

seidhee

Post » Czw mar 03, 2011 14:19 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

seidhee pisze:
Marcelibu pisze:

Chodzi mi oczywiście o ogłoszenia adopcyjne.

Wydaje mi się, że mirka_t nie jest zainteresowana adopcjami swoich kotów (tymczasów). Raczej pozyskiwaniem sponsorów. Niedawno pytałam o długoletnie tymczasy i okazało się, że nie ma specjalnego ciśnienia na szukanie im domów (robię trochę skrót myślowy, ale mam nadzieję, że sens rozmowy odtwarzam poprawnie). Kilka osób proponowało robienie ogłoszeń adopcyjnych, ale zawsze kończyło się niczym, bo nie było odzewu ze strony mirka_t.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw mar 03, 2011 14:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Robiłam ogłoszenia dla tymczasa Mirki i chętnie to zrobię ponownie. Sądzę, że taka pomoc bardzo by się przydała i jestem w stanie jej udzielić.
A np. Okta jest przepiękna i na pewno ktoś sensowny by się dla niej znalazł.

seidhee

[poprzednia][następna]