MaryLux pisze:Miaaauuuuuuu? Gdzie Schatzi?
Inka
Inusiu, Inusiu jestem! Tylko Dużej ostatnio znowu nie ma. A jak wraca to jest zmęczona i smutna, więc muszę Ją pocieszać. W końcu z kotów ma tylko MNIE.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Miaaauuuuuuu? Gdzie Schatzi?
Inka
Sarayu pisze:MaryLux pisze:Miaaauuuuuuu? Gdzie Schatzi?
Inka
Inusiu, Inusiu jestem! Tylko Dużej ostatnio znowu nie ma. A jak wraca to jest zmęczona i smutna, więc muszę Ją pocieszać. W końcu z kotów ma tylko MNIE.
Dorota pisze:Sarayu pisze:No więc Duzi postanowili, że na razie będę jedynaczką, no chyba że los zechce inaczej i postawi COŚ na Ich drodze. Tak ma być do września, bo potem ma przyjechać do mnie kuzyn. O tym kuzynie słyszałam dużo. Nawet jakieś zabawki mi przysłał. Kuzyn musi się gdzieś podziać przez parę tygodni, więc mam użyczyć Mu MOICH posłanek (oby nie wszystkich naraz). A potem Duzi mówią, że się zobaczy w zależności od tego czy będę kuzyna prać czy on mnie.
Zaraz...
Gdzie bedzie do wrzesnia kuzyn z Twoimi poslankami?
Mru zafrapowany
Marea pisze:http://allegro.pl/mrowka-stracila-dom-uratuj-piekna-koteczke-i1489024510.html![]()
Panienki w podobnym wieku, Mroweczka tez stracila dom, stracila tez swojego kociego towarzysza z ktorym zyla w tamty domu.
Nie wiem jak Shatzi zareagowalaby, ciezko to stwierdzic, ale napewno musialby to byc spokojny kot, bo energiczny maluch zapewne to byloby dla niej za duzo. Byc moze wycofalaby sie jeszcze bardziej a byc moze bardziej do Was zblizyla, i znalazlaby kociego przyjaciela...
Sarayu pisze:Mru, Duża mi nie doczytała!
Do września MOJE posłanka są ze mną u MNIE, a Kuzyn jest u siebie i swoich Dużych. Ale potem ponoć Jego Duża musi wyjechać daleko, daleko na zachód, a Duża Jego Dużej daleko, daleko na południe.. A tutaj ma blisko, więc może przyjedzie. Może..
Dorota pisze:Teraz rozumiem.
Bierz kota!
Mru
Haker1 pisze:Dorota pisze:Teraz rozumiem.
Bierz kota!
Mru
To brzmi groźnie![]()
Hau, hau
Haker
Haker1 pisze:Dorota pisze:Teraz rozumiem.
Bierz kota!
Mru
To brzmi groźnie![]()
Hau, hau
Haker
MaryLux pisze:A ja myślałam, że Haker jest kotem...
Inka
Dorota pisze:MaryLux pisze:A ja myślałam, że Haker jest kotem...
Inka
Do wczoraj jeszcze byl.
Zaczelo sie od tego, ze jego Duza nazwala go kogutem.
Haker1 pisze:Jestem kotem,
a przepraszam kocurem![]()
może nie pełno...wiecie co nie pełno,
ale prawdziwym kocurem.
Wielkim i czarnym kocurem![]()
Jak ktoś ma wątpliwości to zapraszam do mnie.
Pokażę co potrafię kociego i kocurowego![]()
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 89 gości