Carlito szuka nerkowego puebla. Proszę ZAMKNĄĆ wątek...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 14:56 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Marzeniu11! to (pomimo waszych zapewnień) będą tu jakieś informacje o leczeniu Carlita? przecież takowe miały być odtąd przekazywane jedynie osobom wybranym za pomocą pw?
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro mar 02, 2011 14:57 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

magdaradek pisze:
Sis pisze:ale na wątku dt smarti o pierogach może być, choc to eot i to jest ok?

ano właśnie
Graszko, usuń pierogi :mrgreen:

Buhahaha, ale śmieszne - zaraz wszystkie tu pękniemy.

O pierogach była mowa przy okazji propozycji spotkania w DT Smarti.
Gdzie tu jest OT? 8O

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 02, 2011 14:58 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Marzenia11 pisze:Ten wątek miał byc o leczeniu Carlita - szalony kot poswięciła wiele czasu, aby tu umieścic i wybrac spośród wielu postów te dotyczące leczenia - zrobiła to, były.
Potem na Waszą prośbę została przwrocona tu dyskusja na tematy bardziej ogólne, które wynikły w związku z leczeniem Carlita - wklejenie tu 17 stron wywołało chaos i bałagan w wątku, ale nic to.
Teraz pojawiły się w wątku o leczeniu Carlita Wasze uwagi na temat dt smarti - ale nie jej kotow, tymczasów, adopcji, tylko ogólnie formuły prowadzenia dt oraz moderacvji. To są tematy wykraczające poza ten watek.Link do postów nt moderacji podała Femka, a jeśli chodzi o funkcjonowanie dt smarti proponuję założyć nowy wątek, a ten zostawić Carlitowi. Niezaleznie od szczegółowości podawanycyh tu informacji o jego leczeniu.

Brak informacji, to informacje kompletnie nieszczegółowe jak mniemam... Na zasadzie, że zero to też liczba :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro mar 02, 2011 15:05 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Zofia&Sasza pisze:
Marzenia11 pisze:Ten wątek miał byc o leczeniu Carlita - szalony kot poswięciła wiele czasu, aby tu umieścic i wybrac spośród wielu postów te dotyczące leczenia - zrobiła to, były.
Potem na Waszą prośbę została przwrocona tu dyskusja na tematy bardziej ogólne, które wynikły w związku z leczeniem Carlita - wklejenie tu 17 stron wywołało chaos i bałagan w wątku, ale nic to.
Teraz pojawiły się w wątku o leczeniu Carlita Wasze uwagi na temat dt smarti - ale nie jej kotow, tymczasów, adopcji, tylko ogólnie formuły prowadzenia dt oraz moderacvji. To są tematy wykraczające poza ten watek.Link do postów nt moderacji podała Femka, a jeśli chodzi o funkcjonowanie dt smarti proponuję założyć nowy wątek, a ten zostawić Carlitowi. Niezaleznie od szczegółowości podawanycyh tu informacji o jego leczeniu.

Brak informacji, to informacje kompletnie nieszczegółowe jak mniemam... Na zasadzie, że zero to też liczba :wink:

Zofia&Sasza, nie uprawiaj prowokacji! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro mar 02, 2011 15:17 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Erin pisze:
magdaradek pisze:
Sis pisze:ale na wątku dt smarti o pierogach może być, choc to eot i to jest ok?

ano właśnie
Graszko, usuń pierogi :mrgreen:

Buhahaha, ale śmieszne - zaraz wszystkie tu pękniemy.

O pierogach była mowa przy okazji propozycji spotkania w DT Smarti.
Gdzie tu jest OT? 8O

Proszę bardzo to jest OT o spotkaniach i pierogach proszę sobie rozmawiać tu
viewforum.php?f=7
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Śro mar 02, 2011 15:18 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Moderatorowi, który pięknie przerobił ten wątek "gratuluję". Po prostu żenada.

Smarti i obstawa, zrobiliście dt smarti wspaniały czarny PR.
Tylko tutaj zasada, nieważne jak, ważne żeby gadali, raczej nie działa.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro mar 02, 2011 15:22 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Smutne, że znowu kot się gdzieś zgubił. Rozumiem, że nie będzie można już tu czytać o jego stanie zdrowia?

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Śro mar 02, 2011 15:23 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

casica pisze:
Angel_ pisze:Swoją drogą to chyba jedyny mod co wogóle cokolwiek robi.. :?
Przecie 80% wątków na miau to jeden wielki OT..awantury.. kłótnie..nagonki.. a tam się nie robi nic.

To znaczy robić byle jak, po głupiemu, bezsensownie - ale robić? Ciąć?

Co to ma być? Od dzisiaj nie wolno wyrażać wątpliwości? Wszystko ma być śliczne, różowe, polukrowane? Ale nie jest, nie udawajmy, że jest.

Przecież napisałam wyraźnie, że nie zapoznałam się z treścią jak i całym problemem tego wątku.
Wyraziłam zdanie, że graszka to jedynym mod który przewija się gdzieś tam między wątkami i coś robi.
Nie potrafię podać nawet nazw innych moderatorów.
Miau.pl wygląda jakby tak owych wogóle nie posiadało i to też jest paranoja jak na tak wielkie forum :?

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Śro mar 02, 2011 15:29 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Zofia&Sasza pisze:
Angel_ pisze:Swoją drogą to chyba jedyny mod co wogóle cokolwiek robi.. :?
Przecie 80% wątków na miau to jeden wielki OT..awantury.. kłótnie..nagonki.. a tam się nie robi nic.

Co do wątku to może jutro przysiądę i dowiem się o co chodzi..

Dowiesz się raczej niewiele, bo większość wycięta...

:?
A tak w skrócie co zostało pousuwane?

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Śro mar 02, 2011 18:10 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Zofia&Sasza pisze:
graszka-gn pisze:W odpowiedzi na raporty usunęłam z wątku posty OT.

Czy dyskusja o DT u smarti jest OT na wątku smarti? W końcu sama prosiła, żeby dyskusje prowadzić tu, a nie w jej wątku głównym? No i wątku głównym były aniołki i serduszka, a tu - dyskusja. Mam pytanie w takim razie GDZIE wolno nam wyrażać dezaprobatę dla działań tego DT?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro mar 02, 2011 18:40 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Satyr77 pisze:Proszę bardzo to jest OT o spotkaniach i pierogach proszę sobie rozmawiać tu
viewforum.php?f=7

No jopki w kropki :lol:
Już, pędzę - lecę :lol:
Akurat nie Ty będziesz mi mówił, o czym i gdzie mam rozmawiać 8)

Erin

Post » Śro mar 02, 2011 18:40 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Angel_ pisze:Wyraziłam zdanie, że graszka to jedynym mod który przewija się gdzieś tam między wątkami i coś robi.
Nie potrafię podać nawet nazw innych moderatorów.
Miau.pl wygląda jakby tak owych wogóle nie posiadało i to też jest paranoja jak na tak wielkie forum :?

I masz rację - niestety.

Erin

Post » Śro mar 02, 2011 20:28 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Jako autorka wątku naprawdę sama nie wiem, czy mam do tego prawo, ale powiem.

Z jednej strony widzę Graszkę, która interweniuje tak naprawdę zgodnie z regulaminem (usuwania OT i kłótni), ale z drugiej wiem, że nigdzie indziej takie działanie nie zachodzi i w związku z tym jej obecność konkretnie tutaj jest dość szczególna i nietypowa.
Ale tu naprawdę jest burdel.

Ten temat miał być o leczeniu Carlita. I co się z nim dalej dzieje.
Wbrew pozorom od dwóch dni Smarti umieszcza na jego temat informację (krótką i treściwą), co zostaje całkowicie zignorowane na tle awantury o znikających postach.

Przykro mi, za to wszystko jak to wygląda. Mam ochotę poprosić o zamknięcie wątku, ale ja nie jestem z tych, którzy sądzą, że zamknięcie dyskusji w jednym wątku całkowicie ją ucina.
Więc mogę jedynie prosić, żeby się zastanowić. Każdego. Gdzie tu jest kot w tym wszystkim.

Przepraszam, ale na mojej dobrej woli nie mogę nosić wszystkich kłótni na swoich ramionach. Po prostu mi smutno, że tak to wygląda.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro mar 02, 2011 20:35 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Szalony Kot pisze:Ten temat miał być o leczeniu Carlita. I co się z nim dalej dzieje.
Wbrew pozorom od dwóch dni Smarti umieszcza na jego temat informację (krótką i treściwą), co zostaje całkowicie zignorowane na tle awantury o znikających postach.

Czy to ta informacja?
smarti pisze:Carlitko może mieć nadzieję i ja też-wg.dr.Neski.
Ma lekko zmienione zalecenia-za tydzień kontrola i dopiero wtedy ewent porządek w paszczy.

Zdecydowałam że szczegółowe info o jego syt będę przesyłać tylko drogą PW do darczynców i przyjaciół.
( natomiast jeśli kto jeszcze jest zainteresowany jego losem -proszę o zgłoszenia.)

Czy osoby, które takich informacji nie otrzymały mają się prawo dopytywać?
Ot tak, ze zwykłej ciekawości?

Pomijając wszystko watek zrobił się kuriozalny i nie sądzę, żeby przyczyną takiego stanu była wyłacznie jedna strona.
Skoro ma być tak, jak w zacytowanym poście smarti, może lepiej poprosić o zamknięcie watku? No bo niby czemu on ma Twoim zdaniem służyć?
Prośba o zamknięcie należy do Ciebie jako do autorki. Jednak sugerowałabym prośbę o zamknięcie, nie o zniknięcie.

Osobiście informacje otrzymałam, za co dziękuję.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro mar 02, 2011 20:39 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

według mnie ten wątek nie ma sensu
po co?
żeby irytować i prowokować?
wiadomości o Carlicie nie będzie
a pytań i dywagacji snuć nie mozna
nie ma sensu
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]