Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 13:41 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze: 8O
Sekcja Cię bawi? Nie wiem jak Ty, ja czekam na informacje o tym, że podjęto diagnostykę kotki zamknietej w klatce i prawdopodobnie pozostawionej samej sobie.

Po czym wnosisz?
Po braku odpowiedzi na kocim forum, czy na podstawie osobistego zbadania sprawy poprzez np. wizje lokalna?
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Śro mar 02, 2011 13:48 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

BYŁAM TO WIEM- dziś w Brzydzi słonecznie !
    -mam więc nadzieję na słoneczne fotki "słonecznych" kotów (Richiego i jego kolegi)

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Śro mar 02, 2011 13:49 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

kameo pisze:
Sekcja Cię bawi? Nie wiem jak Ty, ja czekam na informacje o tym, że podjęto diagnostykę kotki zamknietej w klatce i prawdopodobnie pozostawionej samej sobie.

Po czym wnosisz?
Po braku odpowiedzi na kocim forum, czy na podstawie osobistego zbadania sprawy poprzez np. wizje lokalna?

Ja wnoszę po znamiennym milczeniu na temat Brzydzi. Newat przecież zaproponowałam wymianę informacji: Mirka napisze, wtedy ja napiszę. Zeby nie było ża coś za nic. Szkoda kota i tyle.....

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Śro mar 02, 2011 13:59 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Heh niesamowite..

Czekamy na fotki, a po info zgłaszam się na pw ;)
Ostatnio edytowano Śro mar 02, 2011 14:01 przez Angel_, łącznie edytowano 1 raz

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Śro mar 02, 2011 14:00 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek pisze:
kameo pisze:

Po czym wnosisz?

Ja wnoszę po znamiennym milczeniu na temat Brzydzi. Newat przecież zaproponowałam wymianę informacji: Mirka napisze, wtedy ja napiszę. Zeby nie było ża coś za nic. Szkoda kota i tyle.....

czyli jakby na to nie spojrzec mozna domniemywac, ze to "wnoszenie" zakrawa...
o szantażu nie wspomnę ( nazwanego wymianą informacji)

czyli moge domniemywac, ze sugerujecie, to co sugerujecie?
a to zakrawa...

ja na ten przyklad wiem ale nie powiem, bo to nie Wasza sprawa
i już :wink:
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Śro mar 02, 2011 14:16 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

sky_fifi pisze:Luki w pamięci? 8O

No to, drogie panie, marsz parę stron wcześniej, odświeżyć sobie pamięć i poczytać, jaki cyrk urządziłyście z sekcji i romrażania zwłok.

Radzę doczytać posty "obrońców" mirki_t. Nie mam poczucia, żebym robiła "cyrk", za to oni - owszem.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro mar 02, 2011 14:18 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

W takim razie inaczej:
ile trzeba zapłacić, żeby uzyskać informacje o kocie, w tym przypadku o Brzydzi?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro mar 02, 2011 14:19 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

sky_fifi pisze:Luki w pamięci? 8O

No to, drogie panie, marsz parę stron wcześniej, odświeżyć sobie pamięć i poczytać, jaki cyrk urządziłyście z sekcji i romrażania zwłok.

nie bardzo Ciebie rozumiem,
zadałam proste pytanie nt kota i spokojnie czekam na odpowiedź
wcięłaś się niepotrzebnie i prowokujesz awanturę
jeśli nie jesteś zainteresowana kotami u Mirki to się nie czepiaj ludzi którzy takie zainteresowanie wykazują
zajmij się czymś pożytecznym - może Mirka potrzebuje pomocy więc jej pomóż, szkoda trzepać buzią po próżnicy,
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro mar 02, 2011 14:20 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Wystarczy zadzwonić do Mirki.

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro mar 02, 2011 14:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dzwoniłaś?
może napiszesz co u kotki

dajcie spokój proszę, wejdźcie w profil sky_fifi i wszystko jasne, dziewczynie się forum z piaskownicą pomyliło, nie warto dyskutować
Obrazek

dalia

Post » Śro mar 02, 2011 14:31 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:dajcie spokój proszę, wejdźcie w profil sky_fifi i wszystko jasne, dziewczynie się forum z piaskownicą pomyliło, nie warto dyskutować

8O
Zacytuję
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro mar 02, 2011 14:35 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Angel_ pisze:Heh niesamowite..

Czekamy na fotki, a po info zgłaszam się na pw ;)

Czy to do mnie? Jeśli tam, zapraszam niekoniecznie na PW. Pytaj -jeśli wiem to odpowiem. I vice versa?

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Śro mar 02, 2011 14:37 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:
dalia pisze:dajcie spokój proszę, wejdźcie w profil sky_fifi i wszystko jasne, dziewczynie się forum z piaskownicą pomyliło, nie warto dyskutować

8O
Zacytuję

ależ proszę
sama sprawdź profili - tam jest funkcja wyświetlania postów - niewiele trzeba aby się zorientować ze najwięcej postów nastukanych jest w wątkach Mirki i Anulki (gdzie sama zaczęła i mąci) i prawie żadnego zapytania o koty
nie jest tego dużo raptem 6 stron - doczytasz bez problemu
to niby kto to jest? miłośnik kotów?
Obrazek

dalia

Post » Śro mar 02, 2011 14:38 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek pisze:Czy to do mnie? Jeśli tam, zapraszam niekoniecznie na PW. Pytaj -jeśli wiem to odpowiem. I vice versa?

Ja chciałabym zapytac o Śliwkę - tu mam to robić, na pw czy gdzie?
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro mar 02, 2011 14:41 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Przypomnę się.
Kicorek pisze:
asfodel pisze:
Kicorek pisze:Znalazłam tylko Agata i Figę. I Smyka z jesieni zeszłego roku. Czy to jest wszystko czy coś przegapiłam?

To i tak lepiej niż Dalia, która nic nie znalazła i nie umiała skorzystać z linku podsuniętego pod nos, ale za to wygłaszała dużo kategorycznych stwierdzeń.
Są też tu: http://koty.sos.pl/str.php?dz=50&s=2 I znalazłam jeszcze np. to http://allegro.pl/kot-czesio-mlody-bial ... 22931.html

Czyli twierdzenie, że koty mirki_t nie mają żadnych ogłoszeń i wcale nie są ogłaszane nie może być uznane za prawdziwe. Poza tym to że się w ciągu 5 minut czegoś nie znalazło nie oznacza, że tego nie ma. Nie będę sprawdzać co bym znalazła szukając dłużej niż 5 minut bo mam ciekawsze zajęcia - aktualnie nie szukam dla siebie kota do adopcji.

Życie nie jest biało-czarne.
O stronie koty.sos pisałam w poprzednim wątku. To raptem jeden portal.

Czy umiesz znaleźć w necie ogłoszenia np. Bączka?

Bo ja znalazłam tylko to, o czym napisałam. Uważasz, że to wystarczające działania na prawie 40 kotów?

Na allegro widzę, że jest wystawionych 10 zdjęć Czesia, które są przedmiotem aukcji. A jakieś ogłoszenia w necie ma? Czy ta aukcja i koty.sos to jedyne miejsca, gdzie go ktoś może znaleźć?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]