SchronWro. Kociaki proszą o dom! fot str 70

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 28, 2011 22:05 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Przecież jak Kacper przestanie jeść to bardzo szybko może się to skończyć tragicznie :( Jak można zwierzę doprowadzić do takiego stanu :evil: No ale oni pozbyli się problemu więc co to ich obchodzi :evil:

Mruczeńka mówiłam że tak będzie :ryk: Cartman to istny łamacz serc :1luvu:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto mar 01, 2011 7:52 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

JaEwka pisze:Mruczeńka mówiłam że tak będzie :ryk: Cartman to istny łamacz serc :1luvu:

I to nie koniecznie niewieścich ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto mar 01, 2011 10:21 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Cameo pisze:
mawin pisze:Co to za chore koty?

- Etna z mojego podpisu (PNN)
- Czarlitta (imię by JaEwka), mocno smarka i oko jej się paprze :( Cykorka miała podobny problem
- To jednak kotka, jest chuda jak szkielet...

Ten grubasek... :( "ludzie" są porąbani :(

Kurcze a ta ostatnia koteczka - jej bardzo przydał by się DT. Coś o niej wiadomo? Ile ma lat, skąd jest w schronie? Czy ona jest na kociarni czy w klatce?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto mar 01, 2011 12:28 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Gibutkowa pisze:Emilianka a czemu nie może zabrać za granicę? Gdzie jedzie? Z tego co się orientuję do Niemiec na przykład nie jest wymagana kwarantanna. Do Anglii i Irlandii na pewno i jeszcze jeden czy dwa karaje. Jeśli nie ma konieczności kwarantanny to zrobienie kotu paszportu to jest góra tydzień.

Szczerze powiem że nie wiem jaka jest przyczyna tego że nie może jej zabrać za granicę. Dostałam tylko informację że musi znaleźć jej dom. Nie rozmawiałam z nią bezpośrednio. Z tego co jednak się dowiedziałam kobitka jest zdeterminowana i chce znaleźć jej równie kochających właścicieli. Postaram się dowiedzieć więcej szczegółów na jej temat i możliwe że uda się znaleźć takie rozwiązanie z tej patowej sytuacji aby wilk był syty i owca cała. Najważniejsze w tym momencie jest dobro kici. A wiadomo że najlepiej byłoby jej razem z dotychczasową właścicielką. Tak czy siak będzie zmieniać miejsce zamieszkania i myślę że nie będzie jej stanowiło różnicy czy w otoczeniu będzie dominował język polski czy obcy :)

emilanka

Od: Śro sie 18, 2010 21:12

Post » Wto mar 01, 2011 12:32 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto mar 01, 2011 13:53 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Gibutkowa pisze:http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/bielinek-porzucone-i-zlamane-serce-dom-tymczasowy-lub-staly-wroclaw-i-cala-polska-ID53j7.html

Och jej, cierpię. Śliczne to...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto mar 01, 2011 15:57 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Szalony Kot pisze:
Gibutkowa pisze:http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/bielinek-porzucone-i-zlamane-serce-dom-tymczasowy-lub-staly-wroclaw-i-cala-polska-ID53j7.html

Och jej, cierpię. Śliczne to...

To dla DT, który ma czas a nie ma kasy bo straż dla zwierząt finansuje pobyt kota w DT. :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto mar 01, 2011 16:11 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Ale ja mam tu Paluszki u siebie... I od weekendu miał być nowy...

Myślicie, że to ma sens, tłuc kota do Wawy? Na płatne DT to pewnie zaraz się ktoś znajdzie. On jest za śliczny, by zostać bez opieki.

Wytulałabym go :oops:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro mar 02, 2011 12:01 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Dziewczyny proszę o zdjęcia Cartmana do ogloszeń. kot.w.paski@gmail.com dzięki!!!
A zna ktoś jego wcześniejsze losy?
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro mar 02, 2011 21:29 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

mawin, Ava jedzie do DT w Warszawie :D Etna już za TM ['] :(

Dla zainteresowanych.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro mar 02, 2011 21:45 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Mruczeńka1981 pisze:Dziewczyny proszę o zdjęcia Cartmana do ogloszeń. kot.w.paski@gmail.com dzięki!!!
A zna ktoś jego wcześniejsze losy?

Powysyłam Ci ale jutro :ok: W razie czego mogę wpaść i porobić mu fotki tylko na razie nie mogę się dokładnie określić co do terminu.

Przepraszam że nie ma zdjęć ze schroniska ale ja od niedzieli jak wychodzę rano z domu to wracam po 21, wczoraj byłam w pracy 14 godzin i ledwo kontaktuje :roll:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw mar 03, 2011 8:37 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Cameo pisze:mawin, Ava jedzie do DT w Warszawie :D Etna już za TM ['] :(

Dla zainteresowanych.

Cameo, podrzucisz mi chociaż kilka zdjęć Cartmana/Zbyszka?
kot.w.paski@gmail.com PROSZĘ...
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw mar 03, 2011 16:33 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Cameo pisze:mawin, Ava jedzie do DT w Warszawie :D Etna już za TM ['] :(

Dla zainteresowanych.

biedna Etna :-( :-(
cieszę się, że Ava będzie miała DT w Warszawie. u kogo będzie na DT?
Cameo zdjęcia super.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw mar 03, 2011 20:36 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Mruczeńka1981, miałam Ci je dzisiaj wysłać. Tylko już z góry mówię, że mam ich bardzo mało :lol: Cartmanowi nie da się zrobić dobrego zdjęcia - ale o tym to się już pewnie zdążyłaś przekonać 8)

mawin - Ava jedzie do puszatka.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]