K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 7:57 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Tweety pisze:
lutra pisze:Ja bym kupiła np.K9, tanie i dobre. Sanabelle. Purina Cat Chow. Może nawet ta na Wh, na wypadek niejadków.
Maluchowe (suche i mokre) i może Mixol, jeśli to możliwe.
Napiszę też, że Panie: Jasia, Helena i Grażyna Bożena na pewno potrzebują pomocy w postaci worka suchej, niekoniecznie bardzo bardzo drogiej.
I tak sobie myślę, że sucha karma głównie, bo ma długą trwałość i w workach i na miskach.

średnio tanie, lutro
K-9 159 zł za 12 kg a purina 129 za 15 kg, Bosch jest po 128 zł za 10 kg.
o mixol i conva ma pytać jutro Aga, bo pewnie do niej zadzwonią.
a ile zawoziłyście teraz paniom Jasiom, Helenom i Grażynom/Bożenom/ Helenom? Bo do nich szła jeszcze chyba teraz Eukanuba, tak?

do Pani Heleny-Grażyny nic
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro mar 02, 2011 8:07 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Nic, tylko do Pani Jasi pojechała karma (4 kg ekuanuby i ok. 7 kg karmy psiej). Akima, na kocimskiej jest eukanuba, Robert powiedział, że trzeba ją rozdać i szybko skonsumować, bo termin ważności był wyszedł. Myślę, że Aga pozwoli dać też wziąć do Pani Grażyny - Bożeny - Heleny.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro mar 02, 2011 8:29 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Się przełamałam i w lutym zrobiłam zakupy w krakvecie więc cieszęsięże moja premia poszła tam gdzie poszła
Ostatnio edytowano Śro mar 02, 2011 9:03 przez BarbAnn, łącznie edytowano 1 raz
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro mar 02, 2011 8:44 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

lutra pisze:Nic, tylko do Pani Jasi pojechała karma (4 kg ekuanuby i ok. 7 kg karmy psiej). Akima, na kocimskiej jest eukanuba, Robert powiedział, że trzeba ją rozdać i szybko skonsumować, bo termin ważności był wyszedł. Myślę, że Aga pozwoli dać też wziąć do Pani Grażyny - Bożeny - Heleny.

tak miało być podzielone, no i dla p. Heleny z Podwawelskiego. Nie wiem czy nie ma jeszcze czegoś na kotowozie :roll:

Przypominam o, przynajmniej na razie, dwóch porankach czwartkowych i nie obstawionym dyżurze.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro mar 02, 2011 8:59 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Lutro, przesłałam Ci fotki zrobione wczoraj kocimiakom przez Agnieszkę (btw, Agnieszka zgarnęła Prążka na zawsze :1luvu: ). Wrzuć, proszę, do swojej galerii.
Katka z jęzorkiem na wierzchu wygląda szałowo, i oczywiście bawi się wszystkim co jej w łapy wpada.
Tylko to oczko jeszcze co jakiś czas jej dokucza :(

Tweety

Post » Śro mar 02, 2011 9:11 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Pani Jasia nie dostała nic z zasobow fundacyjnych.
To, co jej dałyśym, kupiłysmy same z lutrą.
Myślę, że jeśli fundacja moze ją wspomóc karmą, zwłaszcza dla bezdomniaków podwawelskich, to nic się nie zmarnuje. Jej pięć psów też się ucieszy.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro mar 02, 2011 9:27 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

noemik pisze:Pani Jasia nie dostała nic z zasobow fundacyjnych.
To, co jej dałyśym, kupiłysmy same z lutrą.
Myślę, że jeśli fundacja moze ją wspomóc karmą, zwłaszcza dla bezdomniaków podwawelskich, to nic się nie zmarnuje. Jej pięć psów też się ucieszy.

przecież lutra napisała, że zawiozłyście jej eukanubę :roll:

Tweety

Post » Śro mar 02, 2011 9:27 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

BarbAnn pisze:Się przełamałam i w lutym zrobiłam zakupy w krakvecie więc cieszęsięże moja premia poszła tam gdzie poszła

:1luvu:

Tweety

Post » Śro mar 02, 2011 9:28 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Kasia pomyliła Panią Jasię z p. Heleną (Podwawelską).
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro mar 02, 2011 9:30 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

odszczekuję.
oczywiście chodziło mi o Panią Helenę.Podwawelską.
:)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro mar 02, 2011 9:30 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

lutra pisze:Kasia pomyliła Panią Jasię z p. Heleną (Podwawelską).

dla psów też jest coś tam na kociarni, bo Robert wczoraj odebrał karmę od dzieciaków ze szkoły 34.
Ogrodniczko, dziękujemy :1luvu:

Tweety

Post » Śro mar 02, 2011 10:19 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Czy ktoś miał karmę
ANIMONDA Rafine Cross Adult Cat smak: wołowina, jagnięcina, królik 15kg
albo podobną
ANIMONDA Rafine Cross Adult Cat smak: kaczka, indyk, drób 15kg
ANIMONDA Rafine Cross Adult Cat smak: kurczak, łosoś, krewetki 15kg

w KV cenowo 148,90zł za 15kg - tylko czy to zjadliwe dla kotów?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro mar 02, 2011 10:20 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Cammi pisze:Czy ktoś miał karmę
albo podobną

zastanawiałam się nad nią ale jej nie znam

Tweety

Post » Śro mar 02, 2011 10:21 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

My kupiłyśmy w zooplusie dwa worki, nawet nasze wybredniaki jadły.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro mar 02, 2011 10:24 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Tweety pisze:
Cammi pisze:Czy ktoś miał karmę
albo podobną

zastanawiałam się nad nią ale jej nie znam

moje footra ją jadły nie wybrzydzały .
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]