mar9 pisze:A propos listy kolejkowej to ja siem zapisujem na Gucia, mogem?
A tak poważnie to i w tym wątku chciałabym Ci anulko111 bardzo podziękować za to, że wspierasz nasz dt, i kaską i Feliweyem (osobiście zresztą przywiezionym).
W tym zalewie kotów w potrzebie właśnie nam pomagasz.
Bardzo bym chciała, aby zarówno dzikunek Gucio jak i straszek Miś przestały się bać i wreszcie mi zaufały, pozwoliły się głaskać, pieścić i przytulać.
Nie wspomnę już o tym, że bardzo bym chciała, aby Bonifacio lepiej się poczuł i następne wyniki były lepsze.
A tak w ogóle to piękne masz te sierściuchy
ps. można w Twoim wątku używać emoty? bo jakieś zarzuty w tej kwestii padały

Emoty mile widziane, zdjecia kociastych takoż-na pierwszej stronie zawsze pisze ,by kto chce wklejal zdjecia swoich kotkow-nie kazdy prowadzi watek na miau,a jak prowadzi to i tak fajnie ogladac....wiec jest okazja do pokazania kociastych

Może feliway pomoże -jesli nie ,to jeszcze mozna sprobowac z kroplami Bacha -ciekawa jestem ,czy ktoś ich uzywał.
Coz lista kolejkowa sie tworzy

Można się dopisywać
Gucio przed wyjsciem do pracy ułatwił mi mizianki,bo rolowal sie na parapecie okiennym -mocno podgrzanym-temu ciepełka nigdy dość-wyglaskalam brzuszek do syta,mruczał jak porzadny traktorek. Smakusia lezala na drugim parapecie jak wychodzilam z pracy,ona tak fajnie zwiesza łapkę i wyraznie sie dogrzewala. Próby głaskania skwitowała zmrużonymi oczami,ale łaskawie nadstawiła brodkę na dopieszczenie. Ryś lezał w poprzek stolu-jego ograniczaja gabaryty

-na parapetach sie miesci,ale jest wygodny i woli lezec na duzym stole.
Mimo ,ze koty póldługowłose ,to widać ,ze ciepełko lubią i nigdy im dość.
Mar9 Bonifacy piękny kocurek,a ta minikocia z chorą łapeczką jak ma na imię? A czarne cudo strzelajace baranki było cudne -tak samo zachowuje sie Gucio w stosunku do mnie ,do obcych dopiero jak ich ciut pozna lub jak jest zdesperowany o głaski

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.