Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 01, 2011 17:37 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Ja już na szczęście po choróbsku :P

Ale ładna sukienka :1luvu: mi to chyba nie dane :(
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro mar 02, 2011 9:07 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro mar 02, 2011 9:16 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

ślub jest taki ostateczny :evil:
no, zawsze jednak w dzisiejszych czasach można się rozwieść :mrgreen:
Shalom -powiedz temu tam Strachulcowi, że nie tylko on się boi i że w razie czego można się rozwieść przecież (jak ktoś bierze ślub kościelny - to i takie teraz się unieważnia, ostatnio zrobiło się to popularne) a z punktu widzenia prawnego małżeństwo jest korzystniejsze w razie jakichkolwiek problemów (śmierć -dziedziczenie i choroba- możliwość podejmowania decyzji i otrzymywania jakichkolwiek informacji o stanie zdrowia drugiej osoby) niż nawet najlepsza umowa cywilna (której pewnie i tak nie macie 8) )

może to nie jest romantyczne, ale racjonalne (mnie przekonało 8) )Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro mar 02, 2011 14:04 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro mar 02, 2011 15:54 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Taaak, już mu mówiłam że dzieki ślubowi mógłby odbierać moje polecone albo w razie czego dowiedzieć się w szpitalu co ze mną :twisted:
Tylko że to nie kwestia samego strachu, a cały bagaż doświadczen wyniesionych z domu, wypracowane myślenie i generalnie niedojrzałość. A po ostatnich wykładzie o kohabitacji wyszłam totalnie przybita. Moja wartość matrymonialna spada :roll: robię się coraz starsza, potem może byc tylko trudniej, a mój zwolny związek po 5 latach to nadaje się juz tylko do konfliktu i rozpadu. Takie są właśnie statystyki.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro mar 02, 2011 16:18 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Ale wiesz, że najpierw kłamiemy, potem łżemy a potem przytaczamy statystyki :mrgreen:

Jak odkłaczyć klawiaturę?

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro mar 02, 2011 17:48 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Ja dmucham :lol: no i ściereczką sie da 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro mar 02, 2011 18:40 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Sprężonym powietrzem - mozna kupić w mediamarkt itp., to własnie specjalnie do czyszczenia trudno dostępnych wąskich szczelin :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Śro mar 02, 2011 20:34 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

To poproszę HSB, żeby mi kupił. Dziękuję za wszystkie podpowiedzi :D

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw mar 03, 2011 8:24 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

shalom pisze:dzieki ślubowi mógłby odbierać moje polecone
to jest duża zaleta ślubu :mrgreen:
nie trzeba stać w kolejce na poczcie po te wszystkie listy polecone :mrgreen:
tylko można bardzo grzecznie poprosić TŻ i on je odbiera w międzyczasie
shalom pisze:A po ostatnich wykładzie o kohabitacji wyszłam totalnie przybita.

mnie kohabitacja to kojarzy się przede wszystkim ze współpracą prezydenta z premierem :oops: ale jak zaczęłam czytać o wartości matrymonialnej to zauważyłam, że się muszę dokształcić :oops:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw mar 03, 2011 8:37 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Cześć Silverku i Silverkowe koteczki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 03, 2011 9:10 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Witamy się tłustoczwartokowo

Suknia sliczna (też sie kiedyś w taką mieściłam :twisted: )
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw mar 03, 2011 9:12 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Cześć w dzień obżarstwa! :)
Pijemy kafkę i jemy pączusie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 03, 2011 9:29 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Pączusie dopiero wieczorkiem, jak wrócę ze szkoły. Ranek ciekawy.
Xelmo znów kupala na rzadko razy 3 nam zrobił. Myć trzeba było dupeczke.
Wkurza mnie to, bo to na stówe ma po suchym żarciu. A nie moge kompletnie im go odciąc, bo muszą znać to. Ale denerwuje mnie to w BARFie, ze tak to ma super kupki a to jest dla niego chyba podrażniające i od razu rzadko leci:(

Dziś dla odmiany dwa storczyki zrzucił i to te kwitnące!!! Kwiatki odpadły :(

A Bombi akrobatka sie robi :)

Obrazek

Miłego pączusiowania dzisiaj!
Ostatnio edytowano Czw mar 03, 2011 9:59 przez sliver_87, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

[poprzednia][następna]