mamaja4 pisze:A skąd my zorganizujemy tyle podpałki???
O!To jest pytanie

Z kfatamy taniej wyjdzie,a jeszcze latem to w ogóle za zupełną darmochę na jakieś łące się narwie i jakis wiechec będzie

AniHili wrzuc na luz ,poczekaj do lata

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaja4 pisze:A skąd my zorganizujemy tyle podpałki???
AniHili pisze:mamaja4 pisze:A skąd my zorganizujemy tyle podpałki???
Podpałki jak podpałki...a odpowiednio duże jezioro macie?:>
kotka doroty pisze:AniHili pisze:mamaja4 pisze:A skąd my zorganizujemy tyle podpałki???
Cuś siem znajdzieBałtyk może byc
AYO pisze:Tak na koniec zimy?
Bolkowo![]()
jebiącej głowy nie przyjmuję albowiem mam własną![]()
kotka doroty pisze:AniHili pisze:Nogi mi w zad wrastająPrzenosiliśmy dziś biuro do innego lokalu, a niech to szlag...umieeraam
Jeszcze nie umierajPoczekaj aż kwiaty będą tańsze ,to może na jaki wiechec się wtedy zrzucimy od czarownic
Hikiko pisze:Bardzo dziękuję za życzenia![]()
Oczywiście wszystkiego najkociego życzę Pomponmamie. Spóźnione, bo wczoraj nie wchodziłam na neta (oraz miałam wyłączony telefon prawie cały dzień) w ramach ignorowania faktu, że strzeliła mi czterdziestkaNiewiele to dało, bo gdy tylko włączyłam tel. zaraz zadzwoniły różne życzliwe osoby, żeby mi o tym przypomnieć;] A gdy wieczorem do drzwi zadzwonił kurier z bukietem czerwonych róż od moich matek, mało nie padłam w progu. TŻ się nade mną ulitował i nie świrował, zamiast "rrromantycznej" kolacji były frytki i piwo + film (Złap mnie, jeśli potrafisz:). Dziś już mi lepiej, bo uznałam, że rozwój umysłowo-emocjonalny mam już za sobą, więc spokojnie mogę zacząć się uwsteczniać (aż do osiągnięcia stanu idealnego świeżo nakarmionego i przewiniętego niemowlaka) i nikt się nie powinien dziwić, bo przecież się starzeję
[/b][/size]AYO pisze:A jako, że już nowy miesiąc śpieszę zgłosić do pomocy:
krośnieńskie koty, którym pomaga nasza siostra jasdor - sytuacja tragiczna i nagląca - szczegóły tu:
viewtopic.php?f=1&t=124615
AniHili pisze:mamaja4 pisze:A skąd my zorganizujemy tyle podpałki???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Paula05 i 325 gości