» Śro mar 02, 2011 16:43
Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!
na dogo też przekazuję informacje o Twoim koncie na pw, pierwszy post już chyba przepisany na mnie (na dogo), to go troszkę zmienię, dt za 10 zł doba plus karma i wet - za malizny - odpadaja! nie ma nawet mowy. Szukamy nadal dt za zwrot karmy czy weta lub za jakąś mniejszą opłatą.
Z tego co Tusinka mi mówiła, to być może pojedziecie tam w trójkę w niedzielę? nie szukać nikogo do towarzystwa? Odrobaczycie?
Jeszcze tu wytłumaczę kwestię odwiedzin, na dogo Paula82 proponowała odwiedziny, sprawa wygląda tak, że psy na smyczy nie chodzą, Pan na moją prośbę nie wypuści poza swój teren ogrodzony nikogo z psiakiem - nie chcemy ucieczek żadnych, a wiadomo, ze reakcja może być różna. Do tego wyjęcie psów z kojca i budynku powoduje to, że nagle znajdują się pomiędzy sforą szczekających psów - hotelowiczów, jest jeden wielki hałas, psy rzucają się na kraty, te co są w środku stresują się. Jak było uzgodnione psy są tam tylko na kilka dni, jeżeli (chociaż to wykluczam) sytuacja przedłuży się z jakiś przyczyn to wtedy będzie się myślało jak to zrobić z tymi odwiedzinami i spacerami, ale to narazie o tym nie myślimy.
W związku z tym, że wczoraj była tam Delph z dogo z kolegą i z karmą, a w niedzielę pojadą dziewczyny to narazie musi to wystarczyć psiakom.
Sprawa jest o tyle trudniejsza, że psy muszą razem opuścić hotel - wszystkie trzy, czyli dla wszystkich musi być jakiś inny dt. Szukamy dt dla malizn - to powinno być najprostsze. Pomóżcie proszę.