Dlatego tak pozno ze bylismy na Niweckiej odlowic kota, wiec kocur jest piekny ale brudny bialo-rudy dlugowlosy ogromny wiekszy od Apasza ale miziak. Walesal sie tam juz kilka m-cy mowil chlop z przychodni bo tam w piwnicach przebywal.
Od razu pojechalismy z nim na ogledziny do Lupusa wiec tak: nie kastrat zostal na odjajczenie, smierdzial jak skunks, odbieramy go wieczorem, zrobia kolo niego wszystko, odpchlenie, czyszczenie uszu bo ma swierzba, rane pod okiem ale stara juz prawie zagojona, pewnie i zarobaczony, jakies zmiany na uchu, pobrane zeskrobiny, prawie tak ma wszystko jak Belmondo.
A i jeszcze u tylniej lapki uszkodzony paznokiec z opuszka, usuna mu go jak bedzie w narkozie.
Jak sie wybierze i wyczysci to bedzie taki piekny jak Stenia pamietacie ja byla taka sama jak wzielismy ja ze schroniska.
A na kociarni tak: koteczka bezimienna po wczorajszej sterylce bardzo dobrze ladnie zjadla i do myziania pierwsza, z zastrzykiem bez problemu.
Prosba do Asi i Bogusi aby podaly jutro rano reszte tolfiny jest w witrynce opisana.
Bo tak przez 2 dni tolfina a na trzeci antybiotyk ale nie wiem czy antybiotyk jest gdzies.
Kotka Mery kiepsko nadal nic nie je tylko pije, wyniki nie dobre mocznik 92 norma do 60 kreat.4,2 norma 1,2-1,5 takze znow nery

A te watrobowe to nie wiem ale rozmawialam z Ewa i prosila aby dzis wiecz.zapytac dr. co to dalej robic.
Siedzi bidulka w kaciku i wogole nie patrzy a jak wychodzilam to spala, nie jest z nia dobrze.
Reszte towarzystwa ok. wysmarowalam Apaszowi oko i jednemu na zdrowych ale nie wiem kto to ja ich nie znam po imieniu a trzy prawie jednakowe. Dwa uciekly na szafe ja ich nie bede gonila nie ma taboretu a z tego kreconego bylabym spadla, zlame reke abo noge i bedzie, a bez jednego smarowania przezyja.
Mam problem do ktorego boksu dac tego olbrzyma sa dwa wolne na dole ale bedzie problem z Apaszem on go bedzie molestowal bo ten jeszcze bedzie cuchnal kocurem. To niemozliwe.
A dla niego polowka to za malo miejsca, czy Mojry nie mozna by da na zdrowych jej juz nic nie ma, zdrowa dziolcha. Ale poczekam na przyzwolenie

Bedziemy tam na kch po 18.oo