PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 01, 2011 14:31 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

katipe pisze:
Hanulka pisze:
katipe pisze:dodałam :)
plusujcie nominację :):)

co to znaczy? proszę podaj dla pewności, czyli naciskać kółeczko z "pozytywny"?

baner trzeba zrobić... napiszę do panikota :ok:

tak :)
baner przyda się od 8 marca - od wtedy będzie głosowanie :)

http://www.radomsko24.pl/m/articles/view/Wybierz-Wplywowa-Kobiete-Roku tutaj link :)

a jak teraz propogować pozytywy? ja dopiero kliknę wieczorem, bo ten komp cośnie tak działa...

dziś transportujemy Maćka do ds w Łodzi..
:ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto mar 01, 2011 15:19 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Wto mar 01, 2011 15:30 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Wto mar 01, 2011 17:30 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

już wiem jak to działa :D : na każdy komentarz możesz oddać jeden Pozytyw lub Negatyw...
no to proszę o pozytywne pozytywy pozytywnych komentarzy i negatywne negatywy negatywnych :ryk: :ok: uffff...

nic nie pokręciłam???? :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 01, 2011 17:53 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

aaa drogie panie, widzę że szalejecie :D:D
myślę że na razie wystarczy, po takiej ilości nominacji dla jednej osoby Andżelika na 1000 % będzie wśród ośmiu Wpływowych Kobiet :D oszczędzajcie siły na głosowanie w przyszłym tygodniu :)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto mar 01, 2011 18:44 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

[quote="Hanulka

:ok:[/quote]

Maciek jedzie do DT :ok: To ogłoszenia na allegro już nie odnawiać?
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Wto mar 01, 2011 19:01 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

majka2222 pisze:[quote="Hanulka

:ok:

Maciek jedzie do DT :ok: To ogłoszenia na allegro już nie odnawiać?[/quote]

Chyba do DS :wink: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto mar 01, 2011 19:31 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

Obrazek

katipe

Post » Wto mar 01, 2011 19:36 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

Wpadam jak po ogien :)

wklejam WAm dokument jaki dostalam:

Obrazek

Jest wiele mowiacy, nieprawdzac?

Pozycje warte uwagi to:

koszty karmy, zwirku, srodkow czystosci i ...oleju opalowego, uslugi weterynaryje i inne, wynagrodzenia.

Pracownikow w schronisku jest chyba czterech, co daje 1700 zlotych na reke (ZUS i podatki sa odrebna pozycja)

Nie potrafie rozgryzc pozycji sprzedaz :) Pewnie to dotacja z urzedu na kazdego psa w schronisku (ze niby urzad kupil te psy :P. Z tego co doczytywalam to tak dotacje dzialaja, ale moge sie mylic.

Z BOZ nie mam nadal odpowiedzi, bede sie kontaktowac z moim kontaktem :)

Kati, maila do harcerzy nie znalazlam, wyslalam z formularza kontaktu, ale powinnam miec tekst gdzies zapisany. Jak dotre do mojego kompa, poszuka

Haniu, rekomendowany przeze mnie dom, sie niepokoi, ze zostal odrzucony :mrgreen:

Z innych dzialan, proponuje powysylac maile do poslow z Radomska, im wiecej tym lepiej, wybory chyba sie szykuja a panowie pewnie wiedza jzu jaka jest potega internetu,(tylko UM Radomska jest jakis szczelny :)) Tekst Pluskwy swietnie sie nadaje.

Podrzucam linki:

http://www.krzysztof-maciejewski.pl/

http://www.zacharewicz.pl/

http://stanislawwitaszczyk.blog.onet.pl/, tu tylko bloga znalazlam, ale za to komentarze mozna pisac :)

Sama natomiast mam ochote podeslac Milczanowskiej kilka linkow jako lekture do poduszki.

Co do wojewody, to kiedys ten temat z kims walkowalam, w czelusciach powinnam miec o czym pisalysmy, jesli beda konkrety napisze.

Pluskwa rzucila tez pomyslem stworzenia strony o relacjach urzad-RTOZ, pomysl uwazam za dobry. Ograniczaja nas niestety koszty, o ile domene da sie kupic za zlotowke, tak hosting juz nie. My na razie u siebie nie mozemy podwiesic kolejnej domeny, bo miejsce sie skonczylo. Jak kupimy nowy serwer to miejsce bedzie, ale o tym juz pisalam.

To tak na szybko tyle. Wylaczam sie :) Mamy teraz urwanie glowy, a jeszcze trzeba o wakacjach za dwa tygodnie pomyslec :ryk:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto mar 01, 2011 19:37 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

katipe pisze:Mój skromny pierwszy bazarek na KAN :)

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124855&p=7161209#p7161209

Widze, ze sie wciagasz :) Taki gazdet z dalekiego swiata jest zdecydowanie wiecej wart :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto mar 01, 2011 20:22 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

Maciek był u mnie przelotem i pojechał do DS... :ok: :ok: :ok: :ok:

katipe... fajny bazar :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 01, 2011 21:09 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

:)
jeśli chodzi o harcerzy to na odprawie drużynowych czyli liderów poszczególnych drużyn przedstawię RTOZ i zaproponuję wolontariat i adopcje - najlepiej będzie pogadać właśnie z tymi ludźmi bo oni realizują różne próby na stopnie i sprawności :D
czekam na info o odprawie :)
Obrazek

katipe

Post » Śro mar 02, 2011 11:13 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

To jak juz mnie moje Malpy obudzily, skandal!, to powiem dzien dobry radomszczakom. Kicia.

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Śro mar 02, 2011 19:06 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

Kicia.Yoda pisze:To jak juz mnie moje Malpy obudzily, skandal!, to powiem dzien dobry radomszczakom. Kicia.

Yoda, już??? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Maciuś w domku.. ma problemy adaptacyjne.. czekamy.. :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro mar 02, 2011 20:37 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

Za adaptację Maciusia :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]