Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 01, 2011 15:20 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

A jakby je zgłosić na interwencję do Azylu, to moze by podjechali po nie?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 01, 2011 15:49 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Wysłałam już maila z numerem konta.

Niestety na dogo to ja nie bardzo się łapię, a poza tym to np. wczoraj nie widziałam większej części ostatnich postów. Kończyły mi się na 4 stronie z liczbą 82.
A podobno była deklaracja sporej wpłaty która by na pewno rozwiązała problem szczepień i odrobaczeń.
magdajedral

Post » Wto mar 01, 2011 15:55 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

mam umieścić nr konta na pierwszej stronie?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Wto mar 01, 2011 16:01 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Jeśli to ma w czymś pomóc to umieść, ale nie wiem czy jednak nie powinnyśmy wysylać na pw zainteresowanym wpłatą. Nie chcę niepotrzebnych nieporozumień....
magdajedral

Post » Wto mar 01, 2011 16:06 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

hm,nie mam nr Twojego konta.

zrób jak uważasz...
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Wto mar 01, 2011 16:14 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Nie wolno publicznie umieszczać numeru konta, jeśli nie jest się organizacją lub nie ma się uprawnień do zbiórki.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto mar 01, 2011 16:21 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Szalony Kot pisze:Nie wolno publicznie umieszczać numeru konta, jeśli nie jest się organizacją lub nie ma się uprawnień do zbiórki.

No właśnie też mi się tak wydawało, więc każdego zainteresowanego pomocą finansową dla suczek proszę o pw.
magdajedral

Post » Wto mar 01, 2011 16:31 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

numer konta chodzi tylko na pw :) wysłałam Ci Magda pw na dogo, ale chyba nie odczytałaś, ale jak możesz to odczytaj :)

była deklaracja 500 zł, ale to narazie deklaracja i to bardzo duża, więc wszystkie deklaracje będą brane pod uwagę jak faktycznie będą na Twoim koncie.
Co do szczepień - zastrzyków, powinien zrobić to wet dla świętego spokoju. Tabletki na robaki można podać wcześniej, tylko trzeba pomyśleć jak to zorganizować.
Co ciekawsze Pan z Jeziórka mi dziś powiedział, że jak się przyjrzał to sunia astowata - pręgowana wydaje mu się znajoma, ale niestety nie ma zapisanego do kogo do domu poszła, bo była pod opieką jakieś fundacji, ja jednak traktuję to jako zbieg okoliczności, bo takich pręgowanych to wiele.
Poza tym psiaki nakarmione, chętnie jedzą, sporo piją, już oswoiły się trochę z sytuacją.

tripti

Od: Wto mar 01, 2011 14:22

Post » Wto mar 01, 2011 16:47 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Odczytałam i odpisałam :) Nie wiem jakim cudem mi się to udało.

Mam tylko ogromną prośbę jak będziecie rozsyłały numer konta - niech wpłacający oprócz nicku w tytule wpłaty doda info czy jest z dogo czy z miau. Bo ja mogę się pogubić niestety.

Rozliczenia wpłat będę umieszczała w drugim poście bo pierwszy mam zablokowany z racji korekty w wielkości zdjęć :mrgreen:
magdajedral

Post » Wto mar 01, 2011 16:52 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

no to zaczynamy zbierać pieniążki dla dziewczynek naszych.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Wto mar 01, 2011 17:23 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

oki, to na dogo też chyba trzeba napisać do moderatora, aby dał Ci pierwszy post albo drugi, bo tam też musi być porządek, to najwyżej będziesz robić kopiuj wklej, albo jak masz problemy na dogo to ja to będę robić, poza tym trzeba też wrzucić na dogo oficjalnie link do wątku na maiu, żeby nie było, że na te same psy zbieramy na dwóch forach, tzn zbieramy, ale trzeba to zrobić oficjalnie:)

tripti

Post » Wto mar 01, 2011 17:36 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Na dogo już wrzuciłam link do wątku na miau.
Jeśli możesz to Ty zajmij się wklejaniem rozliczeń na dogo bo tam to sobie nie poradzę niestety :(
magdajedral

Post » Wto mar 01, 2011 17:51 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

koleżanka z dogo jest właśnie u psiaków, próbują tą pręgowaną zabrać na spacer po terenie ogrodzonym, kupiła też karmę 7 kg nutry, także to dobra karma, bo prosiłam nawet o jakąś marketową:) pieniążki Jej oddam, natomiast Ty Magda narazie nie zamawiaj, tak jak ustalałyśmy :)

duuużo tu kotów na tym forum :)

tripti

Post » Wto mar 01, 2011 19:56 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

tripti to chyba ja jej oddam za tę karmę. Niech tylko poda numer konta.

Nie wiem co byśmy bez Was wszystkim zrobiły. Normalnie płakać mi się chce ze szczęścia.
magdajedral

[poprzednia][następna]