Mi właśnie taka rzecz utrudnia pisanie bo jej się pieszczochania zachciało
Raaaatunku !!!!Darmowy piling nosa to nie jest to co lubię najbardziej
Moderator: Estraven

Gosiak104 pisze:sky_fifi pisze:MariaD pisze:Kto w kolejce do Gucia i Smakusi?
Pomogę im znaleźć nowe domy w razie czego.
Mogę też zaoferować DT, o ile mają badania i szczepienia.
![]()
bo zaszkodzisz sobie
zakrywaj twarz koldra....to nos ocalisz
Rys po wylizywnaiu a ma mocna tarke lubil tez milosnie podgryzc 
MariaD pisze:A serio - jesteś z Poznania, zaproś jakiegoś hodowcę do siebie, takiego co wystawia koty - niech obejrzy kotkę, niech Ci pokaże jak nauczyć ją trzymać,
Próbowałam trzymać moje koty wystawowo (chciałam im zrobić efektowne fotki). Te na wystawie wyglądały efektownie. Moje natomiast... raczej smętnie, ze spuszczonymi główeczkami.anulka111 pisze:Kurcze ,a wlasciwie w jakim to celu Ty u mnie bylas....hmmmmmmmmm![]()

anulka111 pisze:Sky_fifi probowała po prostu odciągnąć moja uwagę od mirki_t i jej watku. Niestety nie zna mnie w ogole,udowodnila tez ,ze kompletnie nie czytała tego watku ku radości zagladajacych. Każdy sadzi po sobie -widocznie dla niej moje kotki to maskotki ,zabawki
Szpilę można wetknąć ,gdy trafi się na podatny grunt- sky_fifi trafia kulą w płot
Prowokacja tego typu może mnie ubawić ,ale nie zdenerwować. Proponuję przemyśleć swoją strategię i wymyślić cos nowego,bo ta jest kompletnie nieskuteczna
.Gosiak104 pisze:A kota to już mi się macać po pomponach nie chciało

anulka111 pisze:MariaD pisze::ryk:![]()
![]()
Rozrywkowo się robi. Pisz sky-fifi, pisz.
Edit: chcesz wziąc na DT rasowce? Nie boisz się podejrzenia o kolekcjonerstwo rasowych? Oj, nieładnie, nieładnie.
Ja jestem dosc zajeta, to przynajmniej bedzie mial kto zabawiac bywalcow
kotka doroty pisze::ryk:![]()
![]()
Biorę Gucia i Smakusię![]()
Tylko nie mam zmywarki!Czy to mnie dyskwalifikuje jak bycie DT lub DS dla kociaków Anulki
MariaD pisze:Gosiak104 pisze:A kota to już mi się macać po pomponach nie chciało
Nie macałaś po ex-jajkach?Zgroza! To w ogóle coś Ty tam robiła?
Odpoczywała po wysiłku fizycznym ,ktorym było noszenie Rysia plus zabawiala reszte kocialstwa 
vega013 pisze:MariaD pisze:A serio - jesteś z Poznania, zaproś jakiegoś hodowcę do siebie, takiego co wystawia koty - niech obejrzy kotkę, niech Ci pokaże jak nauczyć ją trzymać,
![]()
![]()
Próbowałam trzymać moje koty wystawowo (chciałam im zrobić efektowne fotki). Te na wystawie wyglądały efektownie. Moje natomiast... raczej smętnie, ze spuszczonymi główeczkami.
MariaD pisze:Gosiak104 pisze:A kota to już mi się macać po pomponach nie chciało
Nie macałaś po ex-jajkach?Zgroza! To wogóle coś Ty tam robiła?
kotka doroty pisze:Że kołdra pomaga to ja wiem![]()
Gorzej jak mnie panna dopadnie siedzącą sobie na kanapie i zupełnie bezbronnąWtedy pozostaje złapac kotę odwróci ją brzucholem do góry i brzuchol wycałowac
zmyka po czymś takim aż furczy
![]()
![]()
![]()
Ale co brzucholca wycałuję to moje![]()
Nie macałaś po ex-jajkach?Zgroza! To wogóle coś Ty tam robiła?
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, Meteorolog1, Silverblue i 24 gości