Liwia_ pisze:Sterylka była dziś... Zuzik będzie w domu późnym popołudniem. Teraz kciuki za dziewczynkę bardzo się przydadzą, oby mój kochany mikrokotek doszedł do siebie szybko.
Jutro będzie jak nowa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Sterylka była dziś... Zuzik będzie w domu późnym popołudniem. Teraz kciuki za dziewczynkę bardzo się przydadzą, oby mój kochany mikrokotek doszedł do siebie szybko.
anita5 pisze:Dobrze, że wybaczyła tak szybko.
A czy wszystkie są tak głośne i pyskate?Zofia&Sasza pisze:anita5 pisze:Dobrze, że wybaczyła tak szybko.
Reksiki nie są pamiętliwe
Liwia_ pisze:A czy wszystkie są tak głośne i pyskate?Zofia&Sasza pisze:anita5 pisze:Dobrze, że wybaczyła tak szybko.
Reksiki nie są pamiętliwe
Liwia_ pisze:A, to Zuza nieGruchająco - chrumkający jest Antoś, on ma bardzo bogaty repertuar "dźwięków różnych". Zuza natomiast nie uznaje półśrodków
Jak ona czegoś chce to wie o tym pół bloku
Muszę kiedyś nagrać ją przy misce, bo tak głośno kłócącego się i opieprzającego kota jeszcze w życiu nie słyszałam, aż dziw bierze, że taki drobny kotek może tak donośnie miauczeć.
Swoją drogą, Zuzika troszkę "wyciągnęło", odrobinkę urosła. Wydaje się przy tym jeszcze szczuplejsza, ciągle jest drobinką. Za to zniknął jej prawie zupełnie fałd skórki w podbrzuszu, a był spory i miała go od urodzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 171 gości