B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 14:51 Re: B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

Dziękuję - bransoletka jest już u mnie .

Stanowi piękny komplet z naszyjnikiem z tego forum.

Podobna oprawa , podobnie "odłupane" kamienie, podobne kolory.
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Czw lut 24, 2011 16:47 Re: B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

musia pisze:Dziękuję - bransoletka jest już u mnie .

Stanowi piękny komplet z naszyjnikiem z tego forum.

Podobna oprawa , podobnie "odłupane" kamienie, podobne kolory.

:kotek: cieszę się, że jesteś zadowolona z zakupu.

malvinh

Od: Pon gru 06, 2010 18:18

Post » Pt lut 25, 2011 8:14 Re: B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

Fotki nie odddają tego podobieństwa nieuchwytnego ale pokażę

Obrazek

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Pt lut 25, 2011 10:27 Re: B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

musia - widać że to nie jest oryginalny komplet ale dobrze się ze soba komponują te dwa elementy. u mnie ta bransoletka leżała od liceum czyli parę lat minęło. niech służy dobrze :ok:

malvinh

Post » Pon lut 28, 2011 17:35 Re: B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

Przesyłka i do mnie doszła dziś :)
Korale naprawdę śliczne, dziękuję :ok:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon lut 28, 2011 19:23 Re: B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

Do mnie też dziś przesyłka dotarła ale niestety uszkodzona i bransoletka i naszyjnik :( Nie lubię poczty :evil:

ewagrz

Od: Nie maja 02, 2010 15:58

Post » Pon lut 28, 2011 19:29 Re: B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

ewagrz pisze:Do mnie też dziś przesyłka dotarła ale niestety uszkodzona i bransoletka i naszyjnik :( Nie lubię poczty :evil:

bardzo mocno uszkodzili? wysyłałam Tobie tak samo jak innym w bąbelkowej.. to co oni tam robią z przesyłkami?!?! :evil:

malvinh

Post » Pon lut 28, 2011 20:04 Re: B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

W naszyjniku pękła żyłka, a bransoletka też pękła na spawie przy kwiatku. Ostatnio zamawiałam zestawy do haftowania i miałam rozerwaną kopertę bąbelkową a potem ładnie zapakowaną tak że przy odbieraniu nic nie zauważyłam. Na szczęście nic nie zginęło i nie było uszkodzone. Ale np.paczuszka( też z forum) z materacykami polarowymi zaginęła gdzieś "po drodze". Mam złe doświadczenia z pocztą :(

ewagrz

Od: Nie maja 02, 2010 15:58

Post » Pon lut 28, 2011 22:23 Re: B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

ewagrz pisze:W naszyjniku pękła żyłka, a bransoletka też pękła na spawie przy kwiatku.

bardzo mi przykro Ewo, że i z moją przesyłką poszło coś nie tak....

malvinh

Post » Wto mar 08, 2011 19:37 Re: B.BIŻUTERYJNY srebrna, szt. drew. korale. .KONIEC !

Ja też już otrzymałam przesyłkę. Dziękuje bardzo. Nawet się dzisiaj w miszmasza do pracy wystroiłam. Śliczny jest :)

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

[poprzednia]