OKI pisze:To jest duży, silny kot - tak szybko się nie odwodni. Jaki ten paw? Pokarm?
Pokarm a potem juz tylko woda (wlasnie przed chwila znowu). I troche nowego w kuwecie, ale naprawde odrobina.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:To jest duży, silny kot - tak szybko się nie odwodni. Jaki ten paw? Pokarm?
margaretka2002 pisze:OKI pisze:To jest duży, silny kot - tak szybko się nie odwodni. Jaki ten paw? Pokarm?
Pokarm a potem juz tylko woda (wlasnie przed chwila znowu). I troche nowego w kuwecie, ale naprawde odrobina.
Alisia pisze:Te sie cieszeZnow komp nie ma zamiaru pisac polskich znakow...
Alisia pisze:A nie bo trzeba Ctrl+ShiftW necie znalazłam...
OKI pisze:margaretka2002 pisze:OKI pisze:To jest duży, silny kot - tak szybko się nie odwodni. Jaki ten paw? Pokarm?
hhhmmm... raczej do wetaI to szybciej niż później.
Wodę możesz spróbować strzykawką podać, ale idź do weta
margaretka2002 pisze:Ludziom sie daje, wiec chyba mu nie powinno zaskodzic. Od ostatniego razu jest cisza - nie zwymiotowal juz po tym jak sie napil tego mleka i nie wiem, czy mi sie wydaje, czy mu sie odbilo. Moze juz sie pozbyl tego co go tam meczylo.
margaretka2002 pisze:Update: nowych sensacji nie zanotowano, zjadl troche i poszedl spac.
kalair pisze:OKI z koteczkami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, elmas, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Szymkowa i 644 gości