Kupa w odcinku początkowym była konsystencji betonu i nosiła znamiona żwirku mineralnego w sobie, w odcinkach dalszych zmieniając barwę na milsza dla oka i konsystencje milsza dla palców

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A jak z pusecki to ja nie wiem co to za fłagra bo moje maleństwo kochane tylko surowe lubiMajorka pisze:No ja też nie myślałam o fois gras, tylko takiej z pusecki.
Pandorka pisze:]A jak z pusecki to ja nie wiem co to za fłagra bo moje maleństwo kochane tylko surowe lubi
Myszka.xww pisze:A swoją drogą - wiecie że drewniany żwirek pachnie lasem?no chyba że kotek skorzysta, to wtedy kupą w lesie, ale tyz ładnie
PIGWE kochana, PigwePandorka pisze:Myszka.xww pisze:A swoją drogą - wiecie że drewniany żwirek pachnie lasem?no chyba że kotek skorzysta, to wtedy kupą w lesie, ale tyz ładnie
Wiemybo używałyśmy
CBE+ dopóki sie nie wku....yśmy na cenę i teraz sobie jedziemy na hiltoniku który też sie siakośtam zbryla, jest brzydki, niedrewniany i nie pachnie lasem ale kosztuje 3razy taniej
Myszka.xww pisze:PIGWE kochana, Pigwe10 pln za wór
A malutek szcza jak sikawka strazacka
Pandorka pisze:I pytanie do mamusi:
Dlaczego, do jasnej ciasnej nic o Rollku nima?
Myszka.xww pisze:A co, chcesz po raz kolejny posłuchać, [ciach...]
Myszka.xww pisze:Powiem Rollkowi, że tęsknisz
Myszka.xww pisze:BTW - a nie pisał w wątku, hę?
Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:BTW - a nie pisał w wątku, hę?
<dryp,dryp,dryp> - ikonka pośpiesznie się oddalająca celem uwaznego doczytania tudzież przypomnienia sobie![]()
Myszka.xww pisze:Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:BTW - a nie pisał w wątku, hę?
<dryp,dryp,dryp> - ikonka pośpiesznie się oddalająca celem uwaznego doczytania tudzież przypomnienia sobie![]()
< ikonka wołająca z oddali > wierszykiem Ci pisał!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości