AYO pisze:Czasami dla odmiany popracowac trzeba
Wrrr, własnie, trzeci raz będę robić coś, co można było zrobić od razu by ktoś mądry powiedział od początku czego chce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Czasami dla odmiany popracowac trzeba
Asia_Siunia pisze:Pucia - u mnie całe szczęście cieplutko. popędź małża że w takiej temperaturze to amory na bok
![]()
Etiopia pisze:Asia_Siunia pisze:Pucia - u mnie całe szczęście cieplutko. popędź małża że w takiej temperaturze to amory na bok
![]()
A może małż chce mieć pretekst zimno w sypialni to się trza pogimnastykować ......
Taka różnica temperatur jest szkodliwa .....
A ja piorę i piorę i się odeprać nie mogę ....
Wszystko prze moje lejki ..
Ooooo pralka na mnie krzyczy że już skończyła .....
Idę zmienić pranie i z Dziunią na spacerek.
PUCIA pisze:O! Jesteście! już myślałam, że mam czapkę niewidkę. Nooo ...... z kominka tez się cieszę. Właściwie to taki piec kalowy z wkładem z szybą żeby ogien było widać. Dzięki za odzew.
Jasdor. Jak tam u Ciebie? Czasu na robótki pewnie brak totalny. I wtej piwnicy pewnie też zimno jak w lodowni.... brrrr. Byle do wiosny!!!
A Małżowinie Okropnej do ucha, nomen omen, dziś powiem co o tym myślę,aż dostanie wielkie oczy!!!
agnieszka1565 pisze:Asia_Siusia dzięki
Zuza choruje 7 dzień i się nie drapie, a ja właściwie 3 dzień, mam diphergan tylko, że na mnie nie działa, na Zuze zresztą też, mam nadzieję, że jeszcze jeden dzień i już będzie lepiej![]()
teraz wyglądam jak prawdziwa zła czarownica z bajek dla dzieci
AYO pisze:Pół dnia - z przerwami - usuwałam swój profil z badoo![]()
![]()
![]()
CHYBAwreszcie mi sie udało - co za sk
![]()
![]()
syny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 66 gości