kiche_wilczyca pisze:Pokazałam koleżance z pracy zdjęcia z wystawy i powiedziałam jej, że podobno jestem podobna do Natki - popatrzyła na mnie, na Natkę, na mnie, na Natkę - "A wiesz, rzeczywiście - jesteście do siebie podobni"
no mówiłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:Pokazałam koleżance z pracy zdjęcia z wystawy i powiedziałam jej, że podobno jestem podobna do Natki - popatrzyła na mnie, na Natkę, na mnie, na Natkę - "A wiesz, rzeczywiście - jesteście do siebie podobni"
pozytywka pisze:uff, bo ja się kompletnie nie znam na arystokracji i nie chciałabym absolutnie kogoś urazić; ale Natek ma taką śmietankowość słodką w pyszczku, że aż się chce ucałować to puchate pysio, a temu drugiemu, trochę zbirem z pysia patrzy
A poza tym starszy pewnie?
Jak tu porównywać młodziaka z dorosłym?
Trochę to wszystko jest według uznania sędziego, a nie super obiektywnych kategorii?
No u mnie Natek ma wszystkie I nagrody
(e tam sliczne ufutrzenie MCO - zaniedbany po prostu, zarośniety i nieczesany- tak się znają na pięknie laicy
)
kiche_wilczyca pisze:Natek w dniu wystawy skończył 11 miesięcy
Melodia pisze:A co do kota cóż o gustach się nie dyskutujetu nie chodzi o śliczność i słodkość,ale o typ
pozytywka pisze:Melodia pisze:A co do kota cóż o gustach się nie dyskutujetu nie chodzi o śliczność i słodkość,ale o typ
Tak, tak Haru bardzo ładnie rozczochrany![]()
![]()
Weszłam wczoraj na Twój watek Melodia i naprawdę masz piękne koty
Ja się kompletnie nie znam na kwalifikacjach i kategoriach i typach
Generalnie wszystkie koty sa cudem wszechświata dla mnie
Trochę podjarani chodzimy, jak Satyrki jeżdżą na wystawy, bo to dla laików kompletna czarna magia jesti wtedy komentujemy ale nie w złej wierze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Nul, Tygrysiątko, Yahoo [Bot] i 104 gości